Whiteboard animatie laten maken?

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Whiteboard animatie
laten maken

Wil jij ook een whiteboard animatie laten maken door een professioneel bedrijf? Een whiteboard animatie video is een echte klassieker. Het is misschien wel de bekendste en meest gebruikte animatievorm van de afgelopen jaren. View Glue maakt doeltreffende whiteboard animaties, die de commitment en conversie op jouw website flink verhogen. Meer weten? Neem contact op, of lees hieronder verder over het laten maken van jouw whiteboard video!

vogel
Wij zijn viewglue

Voordelen van een whiteboard videostijl

Whiteboard video’s zijn erg dynamisch. Wanneer jij een whiteboard animatie laat maken, komt het verhaal dat je wilt vertellen letterlijk onder jouw ogen tot leven. Bij deze animaties zijn weinig details te zien. Hierdoor is de focus van de kijker geheel gevestigd op de inhoud van jouw verhaal. Door de heldere stijl zijn whiteboard animatie video’s bovendien uitermate geschikt om ingewikkelde informatie over te brengen, waarbij de aandacht van de kijken vast wordt gehouden. Zo kun je een whiteboard animatie laten maken om een moeilijk te begrijpen organisatieverandering helder weer te geven. Ook is het in te zetten om uitleg te geven over een product dat nog ontwikkeld moet worden.

dude

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

View Glue: moderne en klassieke whiteboard animaties laten maken

View Glue is in te schakelen voor het maken van zowel klassieke- als moderne whiteboard animatie video’s. Zo kun je animaties laten maken waarbij de hand van de tekenaar wordt gefilmd, terwijl hij in realtime op het whiteboard tekent, maar kun je ook voor een digitale productie gaan. Bij een digitale whiteboard animatie heb je veel meer mogelijkheden.

Denk bij het laten maken van een digitale whiteboard video aan interessante achtergronden, het toevoegen van kleuren die de aandacht treken, óf het extra benadrukken van jouw boodschap door 2D karakter animaties en special effects.

Laat jouw whiteboard animatie maken door middel van de volgende 3 stappen:

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch consult

Heb je al een idee voor jouw video? Neem contact op met View Glue en wij zullen een afspraak met jou maken voor een strategisch consult. Hierin bespreken we hoe we jouw whiteboard animatie vorm gaan geven. Denk hierbij aan wensen, doelen, richtlijnen en kernboodschap. In dit strategische consult kun je aangeven wat jij belangrijk vindt en kun je jouw eigen ideeën voorleggen.

Wanneer we de invulling van jouw whiteboard video in kaart hebben gebracht, kunnen we jou geheel vrijblijvend een op maat gemaakt strategisch voorstel toesturen. Hierin specificeert ons bedrijf de prijs van het gehele proces, alsmede de invulling hiervan. Je krijgt een helder overzicht van productie en van details, waarin ook toepassingsmogelijkheden visueel in beeld worden gebracht. Hierdoor weet je exact wat je van jouw whiteboard animatie kunt verwachten.

Stap #2

Script & Voice-over

Op basis van het strategisch consult kunnen we aan de slag met de productie van de whiteboard video. We stellen in samenwerking met jou zowel script als verhaallijn op. Het eindresultaat wordt aan jou voorgelegd, waarna de stemacteur van ons bedrijf de productie in kan gaan spreken, in de dor jou gewenste emotie.

Stap #3

Videoproductie

Wanneer de basis van productie eenmaal staat, kun je jouw whiteboard animatie daadwerkelijk laten maken. We zetten onze regisseurs en animators in om jouw geanimeerde marketingvideo te maken. Zij zullen allereerst een schets via een storyboard aan jou presenteren. Op het storyboard is een stripverhaal te zien, waarin verhaallijn, animatiestijl (whiteboard) en verschillende scenes duidelijk te zien zijn. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe jouw whiteboard animatie er daadwerkelijk uit komt te zien in de praktijk. Ben je volledig tevreden, dan zal de video in zijn geheel worden uitgewerkt en krijg je het eindresultaat binnen de kortste keren voorgelegd!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Direct jouw whiteboard animatie laten maken

Wil je ook jouw whiteboard animatie laten maken door een professioneel bedrijf? Schakel dan View Glue in voor de productie van jouw geanimeerde marketingvideo! Efficiënte werkwijze, lage prijzen en een marketingtechnische aanpak: dat is hoe je View Glue beschrijft. Meer weten over de mogelijkheden? Of direct jouw whiteboard animatiefilm laten maken? Neem direct contact met ons op!

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

WhatsApp chat