WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN

Ben jij op zoek naar een whiteboard animatievideo om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je whiteboard animatie maken bij dé animatiestudio van Nederland.

Ontvang onze brochure met prijzen & mogelijkheden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…


 • Kruidvat
 • Ahlogo
 • Etos
 • Sbs6
 • ggd
 • Talpa
 • Monsterboard
 • Billink
 • Erasmusuni
 • HVA
 • Boboli
 • Surlogic
 • Bestelbijles
 • Kikx
viewglue-logo-background

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Animatiestudio
View Glue

Je bent op zoek naar een doeltreffende whiteboard animatie.
Er is al onderzoek gedaan naar de kosten van zo’n animatie en er zijn ook al verschillende animatiestudio’s vergeleken.
Of ben je nog onderzoek aan het doen en wil je op gemak alle opties in kaart brengen?

Het maakt niet uit in welk deel van het proces jij je bevindt, onze brochure kan je helpen de keuze te maken en informatie geven die belangrijk is bij het laten maken van een whiteboard animatie door de juiste animatiestudio.

Je kunt bij View Glue al terecht voor een doeltreffende
whiteboard animatie vanaf €1.299,-

tv
Animatie Video vogel

De Kracht Van Een View Glue animatie

Bij View Glue geloven wij in efficiëntie als het gaat om een whiteboard animatie maken. Onze studio slaat dan ook graag een hele zwerm vliegen in één keer. Maar niet letterlijk natuurlijk! Wij zijn dierenliefhebbers.

De whiteboard animatie video die wij maken, wordt altijd op maakt gemaakt en ingericht zoals jij, de opdrachtgever, voor ogen hebt. Hierdoor kan de animatievideo voor verschillende doeleinden worden ingezet. De animatie kan dienen als onder andere: Brand manager, Personeelstrainer, Verkoper, Woordvoerder of zelfs een functionerende Back-Office.

Een whiteboard animatie is natuurlijk digitaal. Dit zorgt ervoor dat er geen menselijke fouten gemaakt kunnen worden in het filmpje, tijdens het maken kan dit natuurlijk wel. Jouw nieuwe animatie kan gezien worden als een medewerker van de organisatie die 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar foutloos actief is, zonder te vragen om vakantiedagen of salarisverhoging.

De creatieve geesten van onze studio zijn gespecialiseerd in het maken van verschillende animaties, zoals een whiteboard animatie, die helemaal aansluit bij de specifieke wensen en eisen. Wij zorgen voor een efficiënte oplossing voor vele uitdagingen.

Alle bedrijfsanimatie video’s (ook wel marketing video’s genoemd) kunnen actief bijdragen aan belangrijke factoren van het bedrijf zoals de omzet of time management.

Door View Glue de animatie laten maken? Naast een white board animatie kunnen wij nog veel meer soorten animaties maken zoals: Uitleg animaties, Verkoop (Sales) Video’s, Training Video’s, Bedrijfsfilmpjes, Whiteboard Animation, Infographics, Motion Graphics, 3D Animaties, Live Producties en Demo Video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden.

Al deze animatie video’s worden geproduceerd volgens de visie van het bedrijf van de opdrachtgever en werken als een soort onzichtbare lijm die de bezoekers/kijkers aan het scherm gekluisterd houden. Dit zorgt ervoor dat wij kunnen garanderen dat de boodschap ten alle tijden op de meest efficiënte en overtuigende manier wordt overgebracht.

Waarom Kiezen Voor Animatiestudio View Glue?

Door onze jarenlange ervaring, hebben wij geleerd waar onze opdrachtgevers nu echt waarde aan hechten en wat ze daadwerkelijk heeft aangezet om de keuze op ons te laten vallen.

Dus wanneer je denkt; “Waarom zou ik een whiteboard animatie laten maken door View Glue?” Zullen wij de vraag beantwoorden met…

 • check Omdat wij een whiteboard animatie maken volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding;
 • check Altijd op maat gemaakt werk van onze eigen animatiestudio leveren;
 • check We voor ieder animatiefilmpje altijd transparante All-in pakketten bieden;
 • check We graag persoonlijke begeleiding bij de inzet van jouw animatie film bieden;
 • check Alle animatievideo’s worden geproduceerd met behulp van bewezen marketing technieken;
 • check We een 100% tevredenheidsgarantie bieden.
viewglue conversie gif

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatievideo’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek volgens de specifieke wensen van onze opdrachtgevers geproduceerd. Vandaar dat wij ook trots zijn op ons veelzijdige portfolio. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Bekijk ons werk
Bekijk ons werk

Drie
Stappenplan

3 steps

Stap #1

Strategisch Consult Animation Studio

Tijdens dit gesprek willen we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten wanneer wij de whiteboard animatie maken.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou of de door jou aangewezen contactpersoon een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de whiteboard animatie. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Hierdoor ben je verzekerd van een boodschap die aansluit bij je initiatief en bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Whiteboard animatie maken

Nu de basis gelegd is, komen onze art directors en animatoren in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van de whiteboard animatie. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scènes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de uiteindelijke whiteboard animatie er uit zal gaan zien. Uiteraard is er tijdens deze fase alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen whiteboard animatie in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Wist je dat?

Wist Je Dat...

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merkherkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Onze Tevreden Klanten

Rutger

Rutger van Hesteren

Programma Maker - SBS6

"Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben"

Steffie

Steffie de Bont

Marketing Manaer - Bilink

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

Johan

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

Direct jouw whiteboard animatie laten maken

Overtuigd van View Glue en wil je door ons jouw nieuwe whiteboard animatie laten maken? Als je vraagt hoe wij zelf View Glue zouden beschrijven komen we op: efficiënte werkwijze, lage prijzen een marketingtechnische aanpak. Wil je meer weten over de diverse mogelijkheden bij ons? Of wilt u gelijk een whiteboard animatiefilm laten maken? Neem dan direct contact met ons op!

We horen je graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.