Verhoog Significant Je

Conversies, Verkopen En Nieuwsbrief Aanmeldingen

Vergeleken met de traditionele marketing kanalen via radio en tv, biedt het internet de grootste mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Wanneer je maandelijks al flink in de portemonnee moet tasten om de kosten van je lopende Google ads, Facebook campagnes of andere pay per click services te dekken, zullen de volgende feiten over marketing video’s erg interessant voor je zijn.

Studies hebben namelijk aangetoond dat de implementatie van marketing video’s in online campagnes het hoogste rendement op basis van investering leveren. Websiteconversies stijgen met 46%, nieuwsbrief aanmeldingen met 28% en een overweldigende 64% tot zelfs 85% van website bezoekers gaat sneller over tot koop na het zien van een filmpje over het product.

Als bonus is het ook nog eens zo dat het gebruik van animatie video in je website je Google ranking sterk verbeterd, wat komt doordat bezoekers die je video bekijken gemiddeld 2 minuten langer op je website blijven, (Google rangschikt je positie o.a. aan de hand van de tijd die de bezoeker op je website besteed) waardoor je 53 keer meer kans op een pagina 1 positie hebt.

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.