UITLEG VIDEO LATEN MAKEN?

Ben jij op zoek naar een animatievideo om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je animatie maken bij dé animatiestudio van Nederland.

Ontvang onze brochure met prijzen & mogelijkheden

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…


viewglue-logo-background

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Animatiestudio
View Glue

Je bent op zoek naar een doeltreffende uitleg video.
Je hebt al wat onderzoek gedaan en de prijzen van de
verschillende aanbieders vergeleken.

Of misschien ben je juist nog aan het oriënteren en wil je gewoon de opties en mogelijkheden rustig in kaart brengen?

In beide gevallen zal onze brochure je op weg helpen en je van de informatie voorzien die van belang is bij het kiezen van de juiste uitleg video en producent.

Je kunt bij ons al terecht voor een doeltreffende
uitleg video vanaf €1.299,-

tv

De Kracht Van Een View Glue Video

Wanneer wij een uitleg video maken, geloven we in efficiëntie. Om deze reden slaan we dan ook graag een zwerm vliegen in één klap! Niet letterlijk natuurlijk; wij houden van dieren.

De machine die wij creëren (het animatiefilmpje) wordt namelijk op maat gemaakt en volgens de behoefte van de opdrachtgever ingericht. Zo kan de video te werk gaan als; Brand Manager, Personeelstrainer, Verkoper, Woordvoerder en zelfs ingezet worden als een volledig functionerende Back-Office.

Omdat de uitleg video een digitale tool is, heb je nooit te maken met human errors en is hij als het ware een medewerker van je organisatie die 7 dagen in de week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar foutloos actief is!

Het creatieve team van onze animatiestudio is gespecialiseerd in het maken van uitleg video die aansluiten bij jouw specifieke behoefte en heeft altijd een efficiënte oplossing voor jouw uitdagingen.

Deze “marketing video’s”, (de verzamelnaam voor alle vormen van bedrijfs animatiefilmpjes), dragen dus altijd actief bij aan o.a. de omzet en time management van jouw bedrijf.

Wanneer je denkt aan het laten maken van een dergelijke video bij onze animatiestudio, kunnen wij je helpen aan alle denkbare vormen van video. Waaronder; Uitleg animaties, Verkoop (Sales) Video’s, Training Video’s, Bedrijfsfilmpjes, Whiteboard Animation, Infographics, Motion Graphics, 3D Animaties, Live Producties en Demo Video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden.

Al deze video’s worden geheel volgens de visie van jouw bedrijf en initiatief gemaakt en  werken als het ware als onzichtbare lijm die de kijker aan het scherm gekluisterd houdt. Zo garanderen wij dat je boodschap altijd, op de meest efficiënte en overtuigende manier overgebracht wordt.

Waarom Kiezen Voor Animatiestudio View Glue?

Door de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben wij geleerd waar onze opdrachtgevers nu echt waarde aan hechten en wat ze daadwerkelijk heeft aangezet om de keuze op ons te laten vallen.

Dus wanneer je denkt; “Waarom zou ik een animatie maken met View Glue?” Zullen wij de vraag beantwoorden met…

 • check Omdat wij een animatie maken volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding;
 • check Altijd op maat gemaakt werk van onze eigen animatiestudio leveren;
 • check We voor ieder animatiefilmpje altijd transparante All-in pakketten bieden;
 • check We graag persoonlijke begeleiding bij de inzet van jouw animatie film bieden;
 • check Alle animatievideo’s worden geproduceerd met behulp van bewezen marketing technieken;
 • check We een 100% tevredenheidsgarantie bieden.
viewglue conversie gif

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatievideo’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek volgens de specifieke wensen van onze opdrachtgevers geproduceerd. Vandaar dat wij ook trots zijn op ons veelzijdige portfolio. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Drie
Stappenplan

3 steps

Stap #1

Strategisch Consult Animation Studio

Tijdens dit gesprek willen we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten wanneer wij de uitleg video maken.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou of de door jou aangewezen contactpersoon een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de uitleg video. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Hierdoor ben je verzekerd van een boodschap die aansluit bij je initiatief en bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Uitleg video maken

Nu de basis gelegd is, komen onze art directors en animatoren in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van de uitleg video. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storybaoard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scènes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de uiteindelijke uitleg video er uit zal gaan zien. Uiteraard is er tijdens deze fase alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen uitleg video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Wist je dat?

Wist Je Dat...

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merkherkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Onze Tevreden Klanten

Rutger van Hesteren

Programma Maker - SBS6

"Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben"

Steffie de Bont

Marketing Manaer - Bilink

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

Direct jouw uitleg video laten maken

Wil je ook direct jouw geanimeerde uitleg video laten maken door een professioneel video productiebedrijf? View Glue smeedt jouw filosofie en onze ideeën samen tot een perfect converterende bedrijfsvideo. Meer weten over het laten maken van jouw uitleg video? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht