MOTION GRAPHIC LATEN MAKEN?

Ontvang onze brochure met prijzen & mogelijkheden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…


 • Kruidvat
 • Ahlogo
 • Etos
 • Sbs6
 • ggd
 • Talpa
 • Monsterboard
 • Billink
 • Erasmusuni
 • HVA
 • Boboli
 • Surlogic
 • Bestelbijles
 • Kikx
viewglue-logo-background

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Motion Graphic
laten maken

Een motion graphic laten maken door een professioneel video productiebedrijf? De motion graphic designers van View Glue zorgen voor een kwalitatieve uitleg animatie video. Een motion graphic laten maken betekent kiezen voor een videostijl die grafische elementen (vormen, kleuren, patronen, teksten en iconen) tot leven brengt via creatieve, vloeiende bewegingen met bijpassende geluidseffecten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, of lees hieronder verder!

tv
Animatie Video vogel

Eenvoudige uitleg en beantwoorden van vragen

Motion graphics zijn perfect geschikt voor het geven van uitleg en het beantwoorden van vragen. De uitleg animatie video’s kunnen gebruikt worden voor (interne) trainingsvideo’s, levendige bedrijfspresentaties of voor het uitleggen van softwarematige producten en diensten. Daarbij helpen dit soort animaties om bezoekers langer op jouw website te houden en daarmee zowel de commitment als de conversie te verhogen. Dit maakt de motion graphic een zeer veelzijdige vorm van animatie, die op allerlei plaatsen in jouw bedrijf of op jouw website gebruikt kan worden.

Een motion graphic laten maken is bovendien zeer handig voor het beantwoorden van vragen van klanten. Denk hierbij aan het verkopen van meubels met zelfmontage, of de verkoop van een zeer innovatief product, waar mensen nog aan moeten wennen. In beide gevallen kan een uitleg animatie video antwoord geven op de veelvoorkomende vragen.

waarom-werken-met-ons

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Hoe maakt View Glue mijn motion graphic?

Wanneer je jouw motion graphic door View Glue laat maken, kies je voor kwaliteit in 2D of 3D. Onze motion graphic designers maken een professionele uitleg animatie video, waarin een boeiend verhaal wordt verteld en visuele elementen zowel het verhaal ondersteunen als de boodschap versterken. Door bewegende delen en slides wordt informatie snel gepresenteerd, waardoor de lengte goed moet passen bij de boodschap. Hoe wij de motion graphic maken? Je leest het hieronder!

3 steps

Stap #1

Strategisch consult

Allereerst maken we een afspraak voor een strategisch consult. Hierin nemen we uitgebreid door hoe jouw motion graphic eruit komt te zien. Denk hierbij aan jouw wensen, doelen, richtlijnen en de kernboodschap. Daarbij kun je ook aangeven wat jij belangrijk vindt in jouw uitleg animatie video.

Zodra we invulling hebben gegeven aan de inhoud van de motion graphic, kan ons video productiebedrijf jou een voorstel op maat toesturen. Hierin specificeren we wat je kunt verwachten, alsmede de prijzen. Je krijgt een helder overzicht van productiedetails en krijgt de toepassingsmogelijkheden visueel in beeld gebracht, zodat je exact weet wat je van jouw uitleg animatiefilmpje kunt verwachten.

Stap #2

Script & Voice-over

Na goedkeuring van het voorstel kunnen we aan de slag met het maken van jouw motion graphic. In samenwerking met jou wordt een verhaallijn met bijpassend script opgesteld. Wanneer dit volledig is uitgewerkt en goedgekeurd, kan onze stemacteur de productie in gaan spreken, in de emotie die bij jouw bedrijfsidentiteit past.

Stap #3

Videoproductie motion graphic

Wanneer alle voorgaande stappen zijn goedgekeurd, kun je jouw uitleg animatievideo daadwerkelijk laten maken. Onze motion graphic designers, regisseurs en animators gaan aan de slag om de marketingvideo te produceren. Allereerst wordt er een schets gemaakt, die middels een storyboard aan jou wordt gepresenteerd. Je krijgt hierdoor een goed beeld van verhaallijn, animatiestijl én verschillende scenes.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Bekijk ons werk
Bekijk ons werk

Direct jouw motion graphic laten maken?

Laat jouw motion graphic maken door video productiebedrijf View Glue! Een team van motion graphic designers, regisseurs, stemacteurs en animators gaat aan de slag met het maken van een perfecte uitleg animatie. Meer weten over het laten maken van jouw motion graphic video? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden voor jouw video!

We horen je graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.