EEN GOEDE INFOGRAPHIC LATEN MAKEN?

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

EEN GOEDE INFOGRAPHIC LATEN MAKEN?

Infographic laten maken bij dé animatiestudio? View Glue is gespecialiseerd in infographics maken, voor uiteenlopende doelgroepen. Benieuwd naar de mogelijkheden, en een kwalitatieve infographic laten ontwerpen door onze designers? Neem contact op, of lees hieronder verder!

Infographic maken: een vak apart!

Een Infographic maken betekent kiezen voor een videostijl die grafische elementen (zoals vormen, kleuren, patronen, teksten en iconen) tot leven brengt. Dit gebeurt via creatieve, vloeiende bewegingen met bijpassende geluidseffecten. Infographics worden o.a. veel gebruikt voor titels van films en tv-programma's.

Uitleg door middel van infographic laten maken

Infographics zijn perfect geschikt voor (interne) trainingsvideo’s, levendige bedrijfspresentaties of voor het uitleggen van softwarematige producten en diensten. Wanneer je kiest voor een infographic maken, helpen deze animaties mee om bezoekers langer op je website te houden. Zelfs mensen die snel afgeleid zijn, kijken langer naar een bewegende Infographic. Dit maakt de Infographic tot een zeer veelzijdige vorm van animatie die je op allerlei plaatsen in je bedrijf kunt gebruiken.

Een goede infographic beantwoordt veel vragen

Wanneer je een infographic wilt laten maken, is het zaak om ook eens te kijken naar vragen die klanten aan jou stellen. Als je bijvoorbeeld meubels met zelfmontage verkoopt, dan krijg je misschien vaak dezelfde vragen over de montage. Misschien verkoop je een heel innovatief product waar mensen nog aan moeten wennen. In beide gevallen kan het heel handig zijn om een infographic te maken die antwoord geeft op de veel voorkomende vragen.

Kies voor kwaliteit, kies voor een professionele Infographic

Een professionele Infographic laten maken door Viewglue betekent kiezen voor kwaliteit in 2D of 3D. Een goede, professioneel gemaakte Infographic maken, vertelt een boeiend verhaal, waarbij de visuele elementen het verhaal ondersteunen en de boodschap versterken. Bovendien kijkt onze animatiestudio heel goed naar de lengte van de graphic. Door de bewegende delen en slides wordt de informatie snel gepresenteerd en daarom moet de lengte passen bij de boodschap.

Veel gemaakte fouten bij Infographics

Niet professionele Infographics slaan soms de plank totaal mis. Enkele veel gemaakte fouten bij een infographic maken:

 • Hinderlijke pauzes
 • Teveel tekst op het scherm
 • Haperende verhaallijn
 • Onduidelijke boodschap
 • Geen conclusie

Dit alles zorgt er voor dat de kijker snel afhaakt en niet alles te horen krijgt wat jij te vertellen hebt. Zonde! Bij Viewglue kijken we vanaf de ontwikkelfase samen met jou kritisch naar de Infographics. Zo kunnen we het ruwe ontwerp op tijd bijschaven totdat het perfect is. Het is belangrijk om dit in een vroeg stadium te doen omdat een Infographics met audio tracks en animaties veel moeilijker te veranderen is.

Wil je een echte professionele Infographic laten maken, eentje waar mensen met plezier naar kijken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op !

Direct jouw infographic laten maken!

Direct een infographic laten maken? Jouw infographic maken, doe je bij ViewGlue! Neem direct contact op met onze animatiestudio om de mogelijkheden te bespreken!

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Animatiestudio
View Glue

View Glue is een internationaal opererende animatiestudio, toegewijd aan uitleg animaties maken. Deze krachtige, conversieverhogende animatiefilmpjes grijpen de aandacht van jouw doelgroep en zetten ze aan tot actie, waardoor kijkers in kopers veranderen.

Wij zijn viewglue
vogel

Efficientie van een animatievideo

Bij onze animatiestudio geloven we in efficiëntie . Om deze reden slaan we bij een animatie maken dan ook graag een zwerm vliegen in één klap! Niet letterlijk natuurlijk; wij houden van dieren. De machine die wij creeren (de animatiefilm) gaat te werk als: brandmanager, personeelstrainer, verkoper, woordvoerder en zelfs als back-office. Omdat de animativideo een machine is, werkt hij geheel foutloos. 7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar! Het creatieve team van onze animatiestudio is gespecialiseerd in animatievideo’s maken. Deze marketingvideo’s, de verzamelnaam voor alle animatie filmpjes, dragen actief bij aan de omzet van jouw bedrijf.

Wanneer je denkt aan een animatie laten maken bij onze animatiestudio, kun je denken aan uitleg animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard animaties, infographics en demo video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden. Al deze video’s worden geheel volgens de visie van jouw bedrijf gemaakt. Deze animatievideo’s werken als lijm; de kijker wordt aan het scherm vastgeplakt!

Waarom animatie maken
met onze animatiestudio?

dude
 • check Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
 • check Uniek werk van onze animatiestudio
 • check All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • check Geen verborgen kosten achteraf
 • check Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
 • check Alle animatie video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • check Oplevering animatiefilmpje bij 100% tevredenheid

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Wat Onze Video’s
Voor Jou Kunnen Betekenen

Het belangrijkste wat al onze animatiefilmpjes gemeen hebben, is het overbrengen van je bericht. Samen met jou kunnen we bepalen wat dat bericht is, welke doelgroep je wilt aanspreken en natuurlijk, welke actie je van de kijker verlangt nadat ze jouw animatie video bekeken hebben. Door middel van onze simpele werkwijze kun je vandaag nog starten aan de productie van jouw animatievideo!

Drie
Stappenplan

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch Consult Animatiestudio

Tijdens dit gesprek willen we met onze animatiestudio alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaartbrengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de animatie maken.

Stap #2

Script & Voice-Over animatie video

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de animatie video. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Zo ben je verzekerd van een voice-over die aansluit bij je boodschap en je bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Videoproductie

Nu de basis gelegd is, komen onze regisseurs en animators in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van het animatie filmpje. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scenes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe het uiteindelijke animatiefilmpje er uit zal gaan zien. Ook tijdens deze fase is er alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Kies Je Eigen Animatiestijl

In de loop der jaren zijn er vele animatiestijlen ontwikkeld die inmiddels een begrip vormen in de wereld van animatie video’s en jaarlijks komen er vele nieuwe bij. Dus hoe weet je nu welke stijl het best bij jouw project past? Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we hieronder een gedetailleerde beschrijving van de meest voorkomende varianten voor je gemaakt.

Staat jouw voorkeur hier niet tussen, of heb je compleet wat anders in gedachte? Geen zorgen, omdat al onze video's op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden van de teken stijl eindeloos. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken!

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

3D Animatie

3D Animatie

3D Animatie

Onze Tevreden Klanten

Rutger van Hesteren

Programma Maker - SBS6

" Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben"

Steffie de Bont

Marketing Manaer - Bilink

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

Wist je dat?

Dit Zijn De Feiten

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merk herkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

WhatsApp chat