Infographic maken

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

EEN GOEDE INFOGRAPHIC LATEN MAKEN?

Infographic laten maken bij dé animatiestudio? View Glue is gespecialiseerd in infographics maken, voor uiteenlopende doelgroepen. Benieuwd naar de mogelijkheden, en een kwalitatieve infographic laten ontwerpen door onze designers? Neem contact op, of lees hieronder verder!

Bij View Glue kunnen we een infographic maken voor verschillende doelgroepen. Binnen View Glue hebben we verschillende specialisten voor het maken van infographics. Bij een infographic maken wordt een videostijl gebruikt die grafische elementen zoals verschillende vormen, kleuren, patronen, teksten en iconen tot leven brengt. Dit gebeurt vaak door middel van creatieve vloeiende bewegingen met bijpassende geluidseffecten. Infographics worden vaak gebruikt voor titels van films en tv-programma’s. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten over infographic maken? Lees dan hieronder verder.

Infographic laten maken

Wanneer je hebt besloten om een infographic te laten maken krijg je binnenkort een video die je voor veel verschillende doeleinden kan gebruiken. Infographics zijn bijvoorbeeld perfect voor (interne) trainingsvideo’s, levendige bedrijfspresentaties of voor het uitleggen van softwarematige producten en diensten. Als je kiest voor een infographic maken, zal het resultaat ervoor zorgen dat de bezoekers van je website langer blijven hangen. Ook de mensen die snel zijn afgeleid kijken langer naar een bewegende infographic. Dit zorgt ervoor dat de infographic een zeer veelzijdige vorm van animatie is, die op allerlei plekken in het bedrijf gebruikt kunnen worden. Een infographic laten maken is dus een verstandige investering voor bijna elk bedrijf.

Infographic als beantwoording

Een goede infographic maken kan ervoor zorgen dat je bepaalde vragen van klanten al kan beantwoorden voor ze gesteld zijn. Het is daarom verstandig om van te voren te kijken naar vragen die klanten vaak aan jou stellen. Een goed voorbeeld is als je veel meubels met zelfmontage verkoopt. Zo’n soort bedrijf krijgt waarschijnlijk vaak dezelfde vragen over de montage. Of verkoop je bijvoorbeeld een heel innovatief product die mensen nog nooit hebben gebruikt en er nog aan moeten wennen. In beide gevallen, en nog veel meer gevallen, kan een infographic laten maken handig zijn omdat deze antwoord kunnen geven op veel voorkomende vragen.

Kwaliteit door View Glue

Een professionele infographic laten maken door View Glue betekent kiezen voor kwaliteit, in zowel 2D als 3D. Een goede en professionele infographic maken is lastig. De infographics van View Glue vertellen een boeiend verhaal met ondersteuning van visuele elementen die ook nog eens de boodschap versterken. Daarbij kijkt View Glue ook heel goed naar de lengte van de graphic. De bewegende delen en slides zorgen ervoor dat de informatie snel wordt gepresenteerd en daarom moet de lengte wel passen bij de boodschap.

Veel gemaakte fouten bij het infographic maken

Er zijn verschillende veel gemakte fouten bij het infographic maken. Niet professionele producties kunnen daardoor de plan volledig mis slaan. Veel gemaakte fouten bij het maken van graphics zijn:
 • Hinderlijke pauzes
 • Te veel tekst op het scherm
 • Haperende verhaallijn
 • Onduidelijke boodschap
 • Ontbreken van conclusie
De fouten die worden gemaakt bij het infographic maken zorgen ervoor dat de kijker te snel afhaakt en niet alles te horen krijgt wat jij wil vertellen. Dat is natuurlijk zonde. Bij View Glue kijken we vanaf de ontwikkelfase samen met jou tijdens het infographic maken. Zo kunnen we het ruwe ontwerp nog bijschaven zodat het perfect wordt. Het is belangrijk om dit in een vroeg stadium te doen. Wanneer het geluid en animaties al zijn toegepast dan is het veel lastiger om aanpassingen te maken. Direct een infographic laten maken? Jouw infographic maken, doe je bij View Glue! Neem direct contact op met ons om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Animatiestudio
View Glue

View Glue is een internationaal opererende animatiestudio, toegewijd aan uitleg animaties maken. Deze krachtige, conversieverhogende animatiefilmpjes grijpen de aandacht van jouw doelgroep en zetten ze aan tot actie, waardoor kijkers in kopers veranderen.

Wij zijn viewglue
vogel

Efficientie van een animatievideo

Bij onze animatiestudio geloven we in efficiëntie . Om deze reden slaan we bij een animatie maken dan ook graag een zwerm vliegen in één klap! Niet letterlijk natuurlijk; wij houden van dieren. De machine die wij creeren (de animatiefilm) gaat te werk als: brandmanager, personeelstrainer, verkoper, woordvoerder en zelfs als back-office. Omdat de animativideo een machine is, werkt hij geheel foutloos. 7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar! Het creatieve team van onze animatiestudio is gespecialiseerd in animatievideo’s maken. Deze marketingvideo’s, de verzamelnaam voor alle animatie filmpjes, dragen actief bij aan de omzet van jouw bedrijf.

Wanneer je denkt aan een animatie laten maken bij onze animatiestudio, kun je denken aan uitleg animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard animaties, infographics en demo video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden. Al deze video’s worden geheel volgens de visie van jouw bedrijf gemaakt. Deze animatievideo’s werken als lijm; de kijker wordt aan het scherm vastgeplakt!

Waarom animatie maken
met onze animatiestudio?

dude
 • check Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
 • check Uniek werk van onze animatiestudio
 • check All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • check Geen verborgen kosten achteraf
 • check Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
 • check Alle animatie video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • check Oplevering animatiefilmpje bij 100% tevredenheid

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Wat Onze Video’s
Voor Jou Kunnen Betekenen

Het belangrijkste wat al onze animatiefilmpjes gemeen hebben, is het overbrengen van je bericht. Samen met jou kunnen we bepalen wat dat bericht is, welke doelgroep je wilt aanspreken en natuurlijk, welke actie je van de kijker verlangt nadat ze jouw animatie video bekeken hebben. Door middel van onze simpele werkwijze kun je vandaag nog starten aan de productie van jouw animatievideo!

Drie
Stappenplan

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch Consult Animatiestudio

Tijdens dit gesprek willen we met onze animatiestudio alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaartbrengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de animatie maken.

Stap #2

Script & Voice-Over animatie video

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de animatie video. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Zo ben je verzekerd van een voice-over die aansluit bij je boodschap en je bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Videoproductie

Nu de basis gelegd is, komen onze regisseurs en animators in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van het animatie filmpje. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scenes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe het uiteindelijke animatiefilmpje er uit zal gaan zien. Ook tijdens deze fase is er alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Kies Je Eigen Animatiestijl

In de loop der jaren zijn er vele animatiestijlen ontwikkeld die inmiddels een begrip vormen in de wereld van animatie video’s en jaarlijks komen er vele nieuwe bij. Dus hoe weet je nu welke stijl het best bij jouw project past? Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we hieronder een gedetailleerde beschrijving van de meest voorkomende varianten voor je gemaakt.

Staat jouw voorkeur hier niet tussen, of heb je compleet wat anders in gedachte? Geen zorgen, omdat al onze video's op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden van de teken stijl eindeloos. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken!

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

3D Animatie

3D Animatie

3D Animatie

Onze Tevreden Klanten

Rutger van Hesteren

Programma Maker - SBS6

" Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben"

Steffie de Bont

Marketing Manaer - Bilink

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

Wist je dat?

Dit Zijn De Feiten

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merk herkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

WhatsApp chat