INFOGRAPHIC LATEN MAKEN

Ontvang onze brochure met prijzen & mogelijkheden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…


 • Kruidvat
 • Ahlogo
 • Etos
 • Sbs6
 • ggd
 • Talpa
 • Monsterboard
 • Billink
 • Erasmusuni
 • HVA
 • Boboli
 • Surlogic
 • Bestelbijles
 • Kikx
viewglue-logo-background

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Infographic
laten maken

Een infographic laten maken door een professionele animatiestudio? De infographic designers van View Glue zorgen voor een kwalitatieve uitleg animatie video. Een infographic laten maken betekent kiezen voor een videostijl die grafische elementen (vormen, kleuren, patronen, teksten en iconen) tot leven brengt via creatieve, vloeiende bewegingen met bijpassende geluidseffecten. Neem contact op om de mogelijkheden om een infographic te laten maken te bespreken, of lees hieronder verder!

tv
Animatie Video vogel

Eenvoudige uitleg en beantwoorden van vragen met infographics

Infographics met bewegende beelden zijn uitermate geschikt voor het geven van uitleg en het geven van antwoorden op vragen. Infographics kunnen als uitleganimaties ingezet worden voor (interne) trainingsvideo’s, om bedrijfspresentaties tot leven te brengen of voor de uitleg van softwarematige producten en diensten. Bovendien kunnen infographics ervoor zorgen dat bezoekers langer op de website blijven. Dit zorgt voor een verhoging in commitment en conversie. Dit maakt dit type animatie zeer veelzijdig die op vele verschillende plekken binnen jouw bedrijf of website gebruikt kunnen worden.

Een infographic laten maken is ook nog eens zeer geschikt voor het beantwoorden van vragen van klanten. Dit kan bijvoorbeeld bij de verkoop van meubels die zelf gemonteerd moeten worden of van innovatieve producten waar mensen nog niet alles van af weten. Met een infographic als uitleg animatie kan antwoord gegeven worden op veelvoorkomende vragen.

waarom-werken-met-ons

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Hoe maakt View Glue mijn infographic?

Een van de eerste keuzes die je dien te maken als je een infographic bij View Glue aanvraagt, is de keuze tussen 2D en 3D. Vervolgens zullen onze designers een zeer professioneel uitleg animatiefilmpje maken. In de animatie wordt een interessant verhaal verteld met visuele elementen die het verhaal zullen ondersteunen maar ook helpen met het overbrengen van de boodschap. Dankzij de bewegende delen en diverse slides wordt informatie op een snelle manier gepresenteerd. Dit zorgt ervoor dat de lengte goed moet passen bij de over te dragen boodschap. Het maakproces van de infographic lees je hieronder.

3 steps

Stap #1

Strategisch consult

De eerste stap is het maken van een afspraak voor een strategisch consult en natuurlijk het consult zelf. Tijdens het consult nemen we uitgebreid door hoe jouw infographic eruit komt te zien. Denk hierbij aan jouw wensen, doelen, richtlijnen en de kernboodschap. Daarbij kun je ook aangeven wat jij belangrijk vindt in jouw uitleg animatie video.

Zodra we invulling hebben gegeven aan de inhoud van de infographic, kan ons video productiebedrijf jou een conceptvoorstel op maat toesturen. Hierin specificeren we wat je kunt verwachten, alsmede de prijzen. Je krijgt een helder overzicht van productiedetails en krijgt de toepassingsmogelijkheden visueel in beeld gebracht, zodat je exact weet wat je van jouw uitleg animatiefilmpje kunt verwachten.

Stap #2

Script & Voice-over

Na goedkeuring van het voorstel kunnen we aan de slag met het maken van jouw infographic. In samenwerking met jou wordt een verhaallijn met bijpassend script opgesteld. Wanneer dit volledig is uitgewerkt en goedgekeurd, kan onze stemacteur de productie in gaan spreken, in de emotie die bij jouw bedrijfsidentiteit past.

Stap #3

Videoproductie infographic

Wanneer alle voorgaande stappen zijn goedgekeurd, kun je jouw uitleg animatievideo daadwerkelijk laten maken. Onze infographic designers, regisseurs en animators gaan aan de slag om de marketingvideo te produceren. Allereerst wordt er een schets gemaakt, die middels een storyboard aan jou wordt gepresenteerd. Je krijgt hierdoor een goed beeld van verhaallijn, animatiestijl én verschillende scenes.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Bekijk ons werk
Bekijk ons werk

Direct jouw infographic laten maken

Jouw nieuwe infographic laten maken door een echt professionele animatiestudio? View Glue zorgt ervoor dat jouw filosofie en onze ideeën samen worden gesmolten tot de perfect converterende animatievideo. Meer weten over het laten maken van jouw infographic? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We horen je graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.