INFO ANIMATIE LATEN MAKEN?

Wil jij een info animatievideo om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je info animatie maken bij dé animatiestudio van Nederland, View Glue.Ontvang onze brochure met prijzen & mogelijkheden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…


 • Kruidvat
 • Ahlogo
 • Etos
 • Sbs6
 • ggd
 • Talpa
 • Monsterboard
 • Billink
 • Erasmusuni
 • HVA
 • Boboli
 • Surlogic
 • Bestelbijles
 • Kikx

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Animatiestudio
View Glue

Je bent op zoek naar een doeltreffende info animatie.
Je bent al druk bezig geweest met het onderzoeken van de diverse mogelijkheden en hebt de prijzen van de verschillende aanbieders op een rijtje.

Of ben je misschien pas net gestart met je zoektocht en ben je nog rustig aan het oriënteren? Het liefst wil jij nu alle mogelijke opties rustig op een rijtje zetten.

Wij kunnen in beide gevallen helpen! Onze brochure kan je voorzien van informatie over onze verschillende informatie. Bovendien laten we weten hoe jij de juiste producent kiest voor je nieuwe info animatie.

Je kunt bij ons al terecht voor een doeltreffende
info animatie vanaf €1.299,-

tv
Animatie Video vogel

De Kracht Van Een View Glue Animatie

Als ons team van specialisten een info animatie gaat maken, houden zij altijd de efficiëntie in hun achterhoofd. Dit zorgt ervoor dat wij niet één maar een hele zwerm vliegen in één klap slaan, figuurlijk dan.

Het info animatiefilmpje dat wij voor jouw organisatie maken, wordt helemaal op maat gemaakt en naar wens van de opdrachtgever opgebouwd. Hierdoor bepaalt u zelf waar u het uiteindelijke filmpje voor in zet. dit kan als: Brand Manager, Personeelstrainer, Verkoper, Woordvoerder en zelfs als volledig functionerende Back-Office.

Doordat een info animatie digitaal is, zal het filmpje zelf nooit menselijke fouten maken. Daarnaast werkt het filmpje het hele jaar door, 24 uur per dag en 7 dagen per week, zonder te klagen.

Het team met de creatieve geesten van View Glue is onder andere gespecialiseerd in het maken van info animaties die naadloos aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie. Bovendien zal het een efficiënte oplossing worden voor jouw uitdagingen.

Alle soorten bedrijfsanimatiefilmpjes (ook marketing video’s genoemd) kunnen actief en positief bijdragen aan onder andere de omzet en het time management binnen jouw organisatie.

View Glue kan als echte animatie video specialist vele verschillende animaties maken zoals: Uitleg animaties, Verkoop (Sales) Video’s, Training Video’s, Bedrijfsfilmpjes, Whiteboard Animation, Infographics, Motion Graphics, 3D Animaties, Live Producties en Demo Video’s. Al onze animatie filmpjes kunnen on- en offline ingezet worden voor jouw organisatie!

Doordat wij elke info animatie op maat maken, kan de video helemaal worden afgesteld op de visie van de opdracht gever. Het zal werken als een soort onzichtbare lijm op de kijkers of bezoekers. Dit zorgt ervoor dat de boodschap altijd, op de meest efficiënte en overtuigende manier zal worden overdragen.

Waarom Kiezen Voor Animatiestudio View Glue?

Door de vele jaren ervaring die wij hebben opgedaan, weten wij precies wat onze opdrachtgevers willen en belangrijk vinden, en wat ze daadwerkelijk heeft aangezet om de keuze op ons te laten vallen.

Dus wanneer je denkt; “Waarom zou ik een info animatie laten maken door View Glue?” Zullen wij de vraag beantwoorden met…

 • check Omdat wij een info animatie maken volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding;
 • check Altijd op maat gemaakt werk van onze eigen animatiestudio leveren;
 • check We voor ieder info animatiefilmpje altijd transparante All-in pakketten bieden;
 • check We graag persoonlijke begeleiding bij de inzet van jouw animatie film bieden;
 • check Alle animatievideo’s worden geproduceerd met behulp van bewezen marketing technieken;
 • check We een 100% tevredenheidsgarantie bieden.
viewglue conversie gif

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatievideo’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek volgens de specifieke wensen van onze opdrachtgevers geproduceerd. Vandaar dat wij ook trots zijn op ons veelzijdige portfolio. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Bekijk ons werk
Bekijk ons werk

Drie
Stappenplan

3 steps

Stap #1

Strategisch Consult Animation Studio

Tijdens dit gesprek willen we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten wanneer wij de info animatie maken.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou of de door jou aangewezen contactpersoon een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de info animatie. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Hierdoor ben je verzekerd van een boodschap die aansluit bij je initiatief en bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Animatie video maken

Nu de basis gelegd is, komen onze art directors en animatoren in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van de info animatie. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storybaoard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scènes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de uiteindelijke info animatie er uit zal gaan zien. Uiteraard is er tijdens deze fase alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen info animatie in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Wist je dat?

Wist Je Dat...

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merkherkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Onze Tevreden Klanten

Rutger

Rutger van Hesteren

Programma Maker - SBS6

"Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben"

Steffie

Steffie de Bont

Marketing Manaer - Bilink

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

Johan

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

Direct jouw info animatie laten maken

Direct jouw info animatievideo laten maken door een echte animatie studio? Of ben je misschien benieuwd naar de kosten van de animatie, of wil je meer weten over ons werkproces? Neem dan contact op met View Glue en laat jouw animatiefilmpje maken door echte professionals!

We horen je graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.