Het gebruik van animatievideo’s nu ook populair op televisie

View Glue heeft unieke samenwerking met SBS6

 

Ons creatieve team is gewend om producties te maken voor zeer uiteenlopende klanten. Producties die veelal het doel hebben om in slechts 60 tot 90 seconden een boodschap over te brengen op een pakkende manier die blijft hangen bij de kijker.

Onze handgetekende animatievideo’s worden voornamelijk online ingezet om website bezoekers te overtuigen en aan te zetten tot actie, waardoor de conversies aanzienlijk toenemen.

Wij zijn daarom ook erg trots dat we dankzij onze unieke samenwerking met SBS 6 nu ook animatievideo’s produceren voor de televisie! Wat maar weer aangeeft dat ook hier het gebruik van animatievideo’s steeds meer een trend begint te worden.

Normaal gesproken werken wij 2 tot 4 weken aan een uitleg animatievideo. Alle beelden, geluiden en het script worden op maat gemaakt en dit maakt het een arbeidsintensief proces. De uitdaging voor deze televisie productie zat hem er dus voornamelijk in dat we slechts 3 dagen de tijd hadden om de video op te leveren. Spoedopdrachten en korte deadlines waren we wel gewend, maar 3 dagen is extreem snel! Maar voor ons is geen uitdaging te groot en met “Weinig slaap en heel veel koffie” hebben we het gered!

Tijdens de productie hebben we wel de grootste lol gehad, want de animatievideo was gemaakt voor de late night show “Naar bed met Irene” op SBS 6 en bedoeld voor niemand minder dan de Brabantse cabaretier Guido Weijers, bekend van zijn spetterende optredens en scherpe oudejaarsconferences.

De show stond in het teken van Guido’s leven. Alle hoogtepunten werden op unieke wijze in beeld gebracht en samengevat met een unieke op maat gemaakte animatievideo geheel in View Glue stijl.

Bekijk hier de video van Guido Weijers

SBS 6
Steeds vaker krijgen wij aanvragen om iemands levensverhaal in 90 seconden te vertellen. Wij noemen deze vorm “Life Cycle” animatievideo’s. Je kunt hierbij denken aan bruiloften, verjaardagen of een collega die het bedrijf gaat verlaten. Het is niet enkel een hoogtepunt, maar ook een leuk cadeau en aandenken.

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Kiezen voor animatiestudio

View Glue

Wanneer je kiest voor animatiestudio View Glue profiteer je van veel verschillende voordelen. Een animatie maken samen met ons zorgt ervoor dat u een animatie krijgt die geheel naar wens is.
Hieronder een overzicht van de voordelen:

  • check Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
  • check Uniek werk van onze animatiestudio
  • check All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
  • check Geen verborgen kosten achteraf
  • check Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
  • check Alle animatie video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
  • check Oplevering animatiefilmpje bij 100% tevredenheid
waarom-werken-met-ons

Kies Je Eigen Animatiestijl

In de loop der jaren zijn er vele animatiestijlen ontwikkeld die inmiddels een begrip vormen in de wereld van animatie video’s en jaarlijks komen er vele nieuwe bij. Dus hoe weet je nu welke stijl het best bij jouw project past? Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we hieronder een gedetailleerde beschrijving van de meest voorkomende varianten voor je gemaakt.

Staat jouw voorkeur hier niet tussen, of heb je compleet wat anders in gedachte? Geen zorgen, omdat al onze video’s op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden van de teken stijl eindeloos. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken!

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Onze Tevreden Klanten

rutger

Rutger van Hesteren

Programma Maker - SBS6

"Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben"

steffie

Steffie de Bont

Marketing Manaer - Bilink

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

johan

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht