Explanimation laten maken?

Ben jij op zoek naar een explanimation (explainer video) om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je explanimation maken bij dé animatiestudio van Nederland.

Ontvang onze brochure met prijzen & mogelijkheden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…


 • Kruidvat
 • Ahlogo
 • Etos
 • Sbs6
 • ggd
 • Talpa
 • Monsterboard
 • Billink
 • Erasmusuni
 • HVA
 • Boboli
 • Surlogic
 • Bestelbijles
 • Kikx
viewglue-logo-background

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Animatiestudio
View Glue

Je bent op zoek naar een effectieve explanimation. Je hebt je al georiënteerd op de markt en bent op de hoogte van de prijzen van diverse studio’s.

Of ben je nog bezig met het onderzoek doen en wil je graag alle mogelijke opties in kaart brengen?

Het maakt niet uit in welke fase jij je bevindt. Onze brochure kan jou op weg helpen en geeft belangrijke informatie omtrent het kiezen voor de producent van jouw explanimation (Explainer video).

Je kunt bij ons al terecht voor een doeltreffende
explanimation vanaf €1.299,-

tv
View Glue Vogel

De Kracht Van Een View Glue Video

Of we nou een explanimation maken of een ander soort animatie, wij geloven altijd in efficiëntie. Dat is dan ook de reden dat we zoveel mogelijk vliegen in één klap willen slaan, maar wel figuurlijk natuurlijk.

Al onze animatiefilmpjes (dus ook de explainer video) worden from scratch en op maat gemaakt aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. Dit zorgt ervoor dat jij zelf helemaal kunt bepalen waarvoor het filmpje wordt ingezet. Zo kan het filmpje ingezet worden als Brand Manager, Personeelstrainer, Verkoper, Woordvoerder en zelfs als een volledig functionerende Back-Office.

Omdat de explainer video (explanimation) een digitale tool is, zul je niet te maken krijgen met human erros. Maar toch is zo’n video die 7 dagen per week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar zijn werk uitvoert zonder te zeuren of te klagen.

Het team van View Glue bestaat uit specialisten die de explanimation laten aansluiten aan de specifieke wensen van jouw organisatie. Bovendien bedenken zij graag die meest efficiënte oplossing voor de gegeven uitdagingen.

De explanimation, een van de vele soorten marketing video’s, kan positief bijdragen aan bijvoorbeeld de omzet of de timemanagement van jouw organisatie.

Denk je aan het laten maken van een explanimation als animatie video bij onze animatiestudio? Wij kunnen naast de explainer video ook andere animaties maken zoals: Uitleg animaties, Verkoop (Sales) Video’s, Training Video’s, Bedrijfsfilmpjes, Whiteboard Animation, Infographics, Motion Graphics, 3D Animaties, Live Producties en Demo Video’s. Al deze animaties kunne online en offline ingezet worden voor verschillende doeleinden.

Al onze animaties worden gemaakt aan de hand van de visie van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat de kijker geïnteresseerd blijft kijken. Hierdoor zal de boodschap op de juiste manier overkomen.

Waarom Kiezen Voor Animatiestudio View Glue?

Door de ervaring die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben wij geleerd waar onze opdrachtgevers nu echt waarde aan hechten en wat ze daadwerkelijk heeft aangezet om de keuze op ons te laten vallen.

Dus wanneer je denkt; “Waarom zou ik een explanimation video laten maken door View Glue?” Zullen wij de vraag beantwoorden met…

 • check Omdat wij animaties maken volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding;
 • check Altijd op maat gemaakt werk van onze eigen animatiestudio leveren;
 • check We voor ieder animatiefilmpje altijd transparante All-in pakketten bieden;
 • check We graag persoonlijke begeleiding bij de inzet van jouw animatie film bieden;
 • check Alle animatievideo’s worden geproduceerd met behulp van bewezen marketing technieken;
 • check We een 100% tevredenheidsgarantie bieden.
viewglue conversie gif

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatievideo’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek volgens de specifieke wensen van onze opdrachtgevers geproduceerd. Vandaar dat wij ook trots zijn op ons veelzijdige portfolio. Neem een kijkje en laat je inspireren.


Bekijk ons werk
Bekijk ons werk

Drie
Stappenplan

3 steps

Stap #1

Strategisch Consult Animation Studio

Tijdens dit gesprek willen we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten wanneer wij de explainer video maken.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou of de door jou aangewezen contactpersoon een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de explainer video. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Hierdoor ben je verzekerd van een boodschap die aansluit bij je initiatief en bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Explainer video maken

Nu de basis gelegd is, komen onze art directors en animatoren in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van de explainer video. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scènes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de uiteindelijke explainer video er uit zal gaan zien. Uiteraard is er tijdens deze fase alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen explainer video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Wist je dat?

Wist Je Dat...

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merkherkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Onze Tevreden Klanten

Rutger

Rutger van Hesteren

Programma Maker - SBS6

"Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben"

Steffie

Steffie de Bont

Marketing Manaer - Bilink

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

Johan

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

Direct jouw explanimation laten maken

Jouw nieuwe explanimation laten maken door een professionele animatiestudio? Wij hebben een omvangrijp team die zorgt voor een converterende explanimation. Meer weten over het laten maken van de explanimation/explainer video of de kosten die hier bij komen kijken? Neem dan direct contact met ons op.

We horen je graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.