Explanimation laten maken?

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Explanimation
laten maken

Een explanimation laten maken door een professioneel video productiebedrijf? View Glue gaat met een professioneel team aan de slag om een A-kwaliteit video te produceren!

Explanimation is een veelgebruikte Engelse term voor een uitleg animatie video. Een dergelijke video heeft een meerwaarde voor jouw bedrijf doordat je er iets kort en krachtig mee uit kunt leggen. Denk hierbij aan uitleg over de werking van een product of een beschrijving hoe jouw dienstenpakket een meerwaarde oplevert voor de klant. Meer weten over een explanimation laten maken? Lees hieronder verder, of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

vogel
Wij zijn viewglue

Explanimation laten maken
voor jouw product of dienst

Wanneer je een explanimation video laat maken, maak je ingewikkelde onderwerpen eenvoudig en inzichtelijk. Een paar beelden zeggen meer dan duizenden woorden. Hierdoor kopen potentiële klanten sneller jouw product, of raken ze makkelijker geïnteresseerd in jouw dienstenpakket. Zo is het een prachtig middel om de conversie op jouw website aanzienlijk te vergroten.

Een explanimation is op meerdere fronten in te zetten. Zo kun je de uitleg video op jouw website zetten, deze publiceren op Youtube als onderdeel van jouw online marketingstrategie, of kun je deze meegeven aan buitendienstmedewerkers die op bezoek gaan bij (potentiële) klanten. Op deze manier haal je het meeste uit jouw video

Hoe maakt View Glue jouw explanimation video?

Voor het laten maken van een explanimation video kun je terecht bij View Glue. Voor het maken van de uitleg video worden verschillende stappen doorlopen:

  • check Intakegesprek
  • check Script & Voice-Over
  • check Explanimation video productie
dude

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Hoe maken wij
animatiefilms?

Het drie stappenplan

Stap #1

Intakegesprek

Allereerst wordt een afspraak gemaakt voor het intakegesprek, ook wel strategisch consult genoemd. We nemen uitgebreid door hoe we invulling gaan geven aan jouw explanimation. Zo kun je aangeven wat je belangrijk vindt en zetten we jouw wensen, doelen, richtlijnen en de kernboodschap op een rij. Op basis hiervan kunnen we jou een voorstel op maat toesturen voor de productie van jouw explanimation video. Ons bedrijf specificeert prijzen en invulling van het project, alsmede de diverse productiedetails. Hierdoor weet je exact wat je kunt verwachten.

Stap #2

Script & Voice-over

Nadat het voorstel is goedgekeurd, kunnen we invulling gaan geven aan jouw explanimation. Zo wordt er allereerst in samenwerking met jou een verhaallijn met bijpassend script gemaakt. Wanneer dit script volledig is uitgewerkt en door jou is goedgekeurd, zal onze stemacteur de productie inspreken in de door jou gewenste emotie, zodat deze volledig aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Explanimation video productie

Als alle voorgaande stappen goedgekeurd zijn, kunnen we overgaan op de productie van jouw explanimation video. Bij het laten maken van de uitleg animatie video gaan onze animators en regisseurs aan de slag om deze video te produceren. Ze zullen jou allereerst een presentatie op een storyboard geven, waarin zowel verhaallijn als animatiestijl en de verschillende scenes duidelijk terugkomen.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Direct jouw explanimation laten maken

Wil je ook jouw explanimation laten maken door een professioneel video productiebedrijf? View Glue beschikt over een uitgebreid team, die een converterende uitleg animatie video vorm zullen gaan geven. Wil je meer weten over het laten maken van jouw explanimation video, of over de prijzen? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

WhatsApp chat