WIL JIJ EEN ANIMATIE FILM LATEN MAKEN?

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

View Glue Logos
viewglue-logo-background

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Wij produceren uitleg animatie films die je verkopen en conversies met een spectaculaire 62% doen stijgen. Zelfs als je bedrijf niet een online focus heeft!

Een animatie film laten maken – stap1: het strategisch consult

Zodra je een idee hebt en je wilt een animatie film maken, dan neem je contact op met ons. We maken direct een afspraak met je voor een strategisch consult. Dit is een gesprek waarin we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap bespreken. Hierin kun je aangeven wat jij belangrijk vindt, welke ideeën je zelf hebt en welke soort animatie je voorkeur heeft.

Vervolgens sturen wij je een geheel vrijblijvend en op maat gemaakt strategisch voorstel toe. In dit voorstel staat een helder overzicht wat de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Een animatie film laten maken – stap 2: script & voice-over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou een super effectief script en verhaallijn opstellen. Dit wordt met jou besproken zodat je kunt zien of het aan je wensen voldoet, of dat er aanpassingen nodig zijn. Zodra je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stemacteur dit script inspreken met de door jou gewenste emotie. Zo weet je zeker dat de voice-over aansluit bij je boodschap en je bedrijfsidentiteit.

Een animatie film laten maken – stap 3: videoproductie

Nu de basis gelegd is komen onze regisseurs en animators in actie om een scenarioschets te maken. Via een storyboard wordt de schets aan jou gepresenteerd. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal wat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatiestijl en de verschillende scenes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de video er uiteindelijk uit zal gaan zien. Ook tijdens deze fase is er alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je helemaal tevreden bent gaan we naar de productiefase. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie film in HD kwaliteit opgeleverd. Je animatievideo is dan direct klaar voor gebruik op social media, op je website, of bij je (potentiële) klant.

Heb je nog vragen over het laten maken van een animatiefilm? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag alle ins & outs!

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Animatiestudio
View Glue

Animatiestudio View Glue

View Glue is een internationaal opererende animatiestudio die toegewijd is aan het maken van verschillende animaties. Wij gaan voor krachtige, conversie verhogende animatiefilmpjes die de aandacht van de doelgroep grijpen en aanzetten tot actie. Dit maakt de kijkers van onze video’s kopers. Bij View Glue kan je terecht voor:

tv

Animatievideo efficiëntie

Bij onze animatiestudio geloven we in efficiëntie . Om deze reden slaan we bij een animatie maken dan ook graag een zwerm vliegen in één klap! Niet letterlijk natuurlijk; wij houden van dieren. De machine die wij creëren (de animatiefilm) gaat te werk als: brandmanager, personeelstrainer, verkoper, woordvoerder en zelfs als back-office. Omdat de animatievideo een machine is, werkt hij geheel foutloos. 7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar! Het creatieve team van onze animatiestudio is gespecialiseerd in animatievideo’s maken. Deze marketingvideo’s, de verzamelnaam voor alle animatie filmpjes, dragen actief bij aan de omzet van jouw bedrijf.

Wanneer je denkt aan een animatie laten maken bij onze animatiestudio, kun je denken aan uitleg animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard animaties, infographics en demo video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden. Al deze video’s worden geheel volgens de visie van jouw bedrijf gemaakt. Deze animatievideo’s werken als lijm; de kijker wordt aan het scherm vastgeplakt!

Wanneer je denkt aan een animatie laten maken bij onze animatiestudio, kun je denken aan uitleg animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard animaties, infographics en demo video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden. Al deze video’s worden geheel volgens de visie van jouw bedrijf gemaakt. Deze animatievideo’s werken als lijm; de kijker wordt aan het scherm vastgeplakt!

View Glue Vogel

Kiezen voor animatiestudio
View Glue

Wanneer je kiest voor animatiestudio View Glue profiteer je van veel verschillende voordelen. Een animatie maken samen met ons zorgt ervoor dat u een animatie krijgt die geheel naar wens is. Hieronder een overzicht van de voordelen:

  • check Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
  • check Uniek werk van onze animatiestudio
  • check All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
  • check Geen verborgen kosten achteraf
  • check Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
  • check Alle animatie video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
  • check Oplevering animatiefilmpje bij 100% tevredenheid
waarom-werken-met-ons

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Hoe maken wij
jouw animatie?

Stappenplan

Stap #1

Strategisch Consult Animatiestudio

Tijdens dit gesprek willen we met onze animatiestudio alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de animatie maken.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de animatie video. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Zo ben je verzekerd van een voice-over die aansluit bij je boodschap en je bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Animatie maken

Nu de basis gelegd is, komen onze regisseurs en animators in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van het animatie filmpje. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scenes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe het uiteindelijke animatiefilmpje er uit zal gaan zien. Ook tijdens deze fase is er alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Kies Je Eigen Animatiestijl

In de loop der jaren zijn er vele animatiestijlen ontwikkeld die inmiddels een begrip vormen in de wereld van animatie video’s en jaarlijks komen er vele nieuwe bij. Dus hoe weet je nu welke stijl het best bij jouw project past? Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we hieronder een gedetailleerde beschrijving van de meest voorkomende varianten voor je gemaakt.

Staat jouw voorkeur hier niet tussen, of heb je compleet wat anders in gedachte? Geen zorgen, omdat al onze video’s op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden van de teken stijl eindeloos. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken!

Direct jouw bedrijfsfilm laten maken

Wil je ook direct jouw geanimeerde bedrijfsfilm laten maken door een professioneel video productiebedrijf? View Glue smeedt jouw filosofie en onze ideeën samen tot een perfect converterende bedrijfsvideo. Meer weten over het laten maken van jouw bedrijfsfilm? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht