Animatie video laten maken

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Animatievideo
laten maken

Een animatievideo laten maken door een professioneel bedrijf in marketingvideo’s? View Glue maakt professionele animatiefilms, voor zowel kleine als grote bedrijven. Een animatievideo is een prachtig nieuw middel, waarmee meer klantenbinding en daardoor meer conversie wordt bereikt. Zo zullen onze animatiefilmpjes jouw conversie al snel verdubbelen! Meer weten over onze aanpak en onze prijzen? Lees hieronder verder!

vogel
Wij zijn viewglue

Waarom geanimeerde marketingvideo’s?

Tegenwoordig laten steeds meer bedrijven een professionele animatievideo maken. Deze filmpjes worden niet alleen steeds professioneler, maar ook steeds lager in prijs. Zo ook bij View Glue. Als productiebedrijf van animatiefilms willen we jou geheel ontzorgen, maar ook meer klandizie voor jou genereren. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van geanimeerde marketingvideo’s?

  • check je grijpt de aandacht van bezoekers;
  • check bezoekers onthouden jou;
  • check jouw bedrijf valt op;
  • check je geeft jouw bedrijf identiteit.
dude

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Hoe maken wij
animatiefilms?

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch consult

Heb je een idee, en wil je hier een animatiefilm voor laten maken? Dan neem je gewoon contact met ons op! Ons bedrijf zal direct een afspraak met je maken voor een strategisch consult. In dit consult zullen we jouw doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap bespreken, alsmede wat je in jouw animatievideo terug wil laten komen. Daarbij kun je aangeven wat jij belangrijk vindt, welke ideeën je zelf al hebt en welk soort animatie jouw voorkeur geniet.

Wanneer we dit in kaart hebben gebracht, sturen we jou geheel vrijblijvend een op maat gemaakt strategisch voorstel toe, waarin ook de prijs van de animatievideo verder staat gespecificeerd. Daarbij krijg je een helder overzicht van de details van jouw videoproject, waarin ook de toepassingsmogelijkheden visueel in kaart worden gebracht. Op deze manier weet je precies wat je van jouw animatiefilmpje kunt verwachten.

Stap #2

Script & Voice-over

Op basis van hetgeen besproken in het strategisch consult, kunnen wij aan de slag met het maken van jouw animatievideo; in samenwerking met jou stellen we een supereffectief script en verhaallijn op. Deze leggen we aan jou voor, waarna jij nog aanpassingen en andere wensen kunt aangeven. Zodra je geheel tevreden bent over het script en de verhaallijn van het filmpje, kan de stemacteur van ons bedrijf gaan inspreken, met de door jou gewenste emotie. Hierdoor weet je zeker dat de voice-over aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Animatie productie

Zodra de basis is gelegd, kun je jouw animatievideo daadwerkelijk laten maken. Onze regisseurs en animators gaan aan de slag met de scenarioschets van jouw geanimeerde marketingvideo. Zij presenteren de schets via een storyboard. De schets is op basis van een stripverhaal ontworpen, waarbij een overzicht van verhaallijn, animatiestijl en verschillende scenes te zien is. Hierdoor krijg je een goed beeld van het eindresultaat van jouw animatiefilm. Hier is uiteraard ook genoeg ruimte voor aanpassingen. Pas wanneer je geheel tevreden bent over de video, gaan we over naar de productiefase. In de productiefase komen beeld en geluid samen en wordt jouw animatiefilm in HD kwaliteit opgeleverd. Deze is direct klaar voor gebruik op Social Media, website of bij jouw (potentiële) klant.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Direct jouw animatiefilm laten maken

Wil je ook direct jouw animatiefilm laten maken door een professioneel bedrijf? Ben je benieuwd naar de prijzen van jouw filmpje, of wil je meer weten over hoe wij een dergelijke video maken? Neem dan direct contact op en laat jouw animatievideo maken door een echte professional!

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

WhatsApp chat