ANIMATIE VIDEO LATEN MAKEN?

Wil jij een animatie video laten maken om je marketing campagne te versterken, je conversie te verhogen, of je beleid en veiligheidsvoorschriften helder over te brengen? Laat dan je animatie maken bij dé animatiestudio van Nederland.

Ontvang onze brochure met prijzen & mogelijkheden

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Al meer dan 1000 tevreden opdrachtgevers, waaronder…


 • Kruidvat
 • Ahlogo
 • Etos
 • Sbs6
 • ggd
 • Talpa
 • Monsterboard
 • Billink
 • Erasmusuni
 • HVA
 • Boboli
 • Surlogic
 • Bestelbijles
 • Kikx
viewglue-logo-background

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Animatiestudio
View Glue

Je wilt een doeltreffende animatie video laten maken.
Je hebt al wat onderzoek gedaan en de prijzen van de
verschillende aanbieders vergeleken.

Of misschien ben je juist nog aan het oriënteren en wil je gewoon de opties en mogelijkheden rustig in kaart brengen?

In beide gevallen zal onze brochure je op weg helpen en je van de informatie voorzien die van belang is bij het kiezen van de juiste animatie video en producent.

Je kunt bij ons al een doeltreffende
animatie video laten maken vanaf €1.299,-!

tv
Animatie Video vogel

De Kracht Van Een View Glue Video

Wanneer wij een animatie video maken, geloven we in efficiëntie. Om deze reden slaan we dan ook graag een zwerm vliegen in één klap! Niet letterlijk natuurlijk; wij houden van dieren.

De machine die wij creëren (de animatie video) wordt namelijk op maat gemaakt en volgens de behoefte van de opdrachtgever ingericht. Zo kan de video te werk gaan als: Brand Manager, Personeelstrainer, Verkoper, Woordvoerder en zelfs ingezet worden als een volledig functionerende Back-Office.

Omdat de animatie video een digitale tool is, heb je nooit te maken met human errors en is hij als het ware een medewerker van je organisatie die 7 dagen in de week, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar foutloos actief is!

Het creatieve team van onze animatiestudio is gespecialiseerd in het maken van animatiefilmpjes die aansluiten bij jouw specifieke behoefte en heeft altijd een efficiënte oplossing voor jouw uitdagingen.

Deze “marketing video’s”, (de verzamelnaam voor alle vormen van animatie video’s), dragen dus altijd actief bij aan o.a. de omzet en time management van jouw bedrijf.

Wanneer je denkt aan het laten maken van een dergelijke video bij onze animatiestudio, kunnen wij je helpen aan alle denkbare vormen van video. Waaronder; Uitleg animaties, Verkoop (Sales) Video’s, Training Video’s, Bedrijfsfilmpjes, Whiteboard Animation, Infographics, Motion Graphics, 3D Animaties, Live Producties en Demo Video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden.

Al deze video’s worden geheel volgens de visie van jouw bedrijf en initiatief gemaakt en  werken als het ware als onzichtbare lijm die de kijker aan het scherm gekluisterd houdt. Zo garanderen wij dat je boodschap altijd, op de meest efficiënte en overtuigende manier overgebracht wordt.

Waarom Kiezen Voor Animatiestudio View Glue?

Door de ervaring die onze animatiestudio de afgelopen jaren hebben opgedaan, hebben wij geleerd waar onze opdrachtgevers nu echt waarde aan hechten en wat ze daadwerkelijk heeft aangezet om de keuze op ons te laten vallen.

Dus wanneer je denkt; “Waarom zou ik een animatie video laten maken door View Glue?”, Zullen wij de vraag beantwoorden met…

 • check Omdat wij een animatie video maken volgens de beste prijs-kwaliteitverhouding;
 • check Altijd op maat gemaakt werk van onze eigen animatiestudio leveren;
 • check We voor iedere animatievideo altijd transparante All-in pakketten bieden;
 • check We graag persoonlijke begeleiding bij de inzet van jouw animatie film bieden;
 • check Alle animatievideo’s worden geproduceerd met behulp van bewezen marketing technieken;
 • check We een 100% tevredenheidsgarantie bieden.
viewglue conversie gif

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatievideo’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek volgens de specifieke wensen van onze opdrachtgevers geproduceerd. Vandaar dat wij ook trots zijn op ons veelzijdige portfolio. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Bekijk ons werk
Bekijk ons werk

Drie
Stappenplan

3 steps

Stap #1

Strategisch Consult animatie video laten maken

Tijdens dit gesprek willen we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaart brengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten wanneer wij de animatie video maken.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou of de door jou aangewezen contactpersoon een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de animatie video. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Hierdoor ben je verzekerd van een boodschap die aansluit bij je initiatief en bedrijfsidentiteit.

Stap #3

Animatie video laten maken

Nu de basis gelegd is, komen onze art directors en animatoren in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van de animatie video. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storybaoard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scènes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de uiteindelijke animatie video er uit zal gaan zien. Uiteraard is er tijdens deze fase alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie video in HD kwaliteit opgeleverd; hij is direct klaar voor gebruik.

Wist je dat?

Wist Je Dat...

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merkherkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Onze Tevreden Klanten

Rutger

Rutger van Hesteren

Programma Maker - SBS6

"Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben"

Steffie

Steffie de Bont

Marketing Manaer - Bilink

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

Johan

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

Direct Jouw Animatie Video Laten Maken

Wil je ook direct jouw animatie video laten maken door een professioneel bedrijf? Ben je benieuwd naar de prijzen van jouw filmpje, of wil je meer weten over hoe wij een dergelijke video maken? Neem dan direct contact op en laat jouw animatievideo maken door een echte professional!

We horen je graag!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.