Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Animatievideo laten maken

Een animatievideo laten maken door een professioneel bedrijf in marketingvideo’s? View Glue maakt professionele animatiefilms, voor zowel kleine als grote bedrijven. Een animatievideo is een prachtig nieuw middel, waarmee meer klantenbinding en daardoor meer conversie wordt bereikt. Zo zullen onze animatiefilmpjes jouw conversie al snel verdubbelen! Meer weten over onze aanpak en onze prijzen? Lees hieronder verder!

Wist je dat: Landingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video
Wist je dat: 64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt
Wist je dat: marketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merk herkenning met 139%

Waarom geanimeerde marketingvideo’s?

Tegenwoordig laten steeds meer bedrijven een professionele animatievideo maken. Deze filmpjes worden niet alleen steeds professioneler, maar ook steeds lager in prijs. Zo ook bij View Glue. Als productiebedrijf van animatiefilms willen we jou geheel ontzorgen, maar ook meer klandizie voor jou genereren. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van geanimeerde marketingvideo’s?

 • je grijpt de aandacht van bezoekers;
 • check bezoekers onthouden jou;
 • check jouw bedrijf valt op;
 • check je geeft jouw bedrijf identiteit.

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Drie stappenplan

Wanneer jij View Glue inschakelt voor het produceren van jouw animatie, laat je een video maken die geheel aansluit op jouw bedrijfsidentiteit. Dit doet ons bedrijf op een relatief goedkope manier, door de kosten laag te houden. Wij bereiken dit door het animatieproces op te delen in 3 onderdelen, te lezen hieronder:
 • 1

  Strategisch Consult

  Heb je een idee, en wil je hier een animatiefilm voor laten maken? Dan neem je gewoon contact met ons op! Ons bedrijf zal direct een afspraak met je maken voor een strategisch consult. In dit consult zullen we jouw doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap bespreken, alsmede wat je in jouw animatievideo terug wil laten komen. Daarbij kun je aangeven wat jij belangrijk vindt, welke ideeën je zelf al hebt en welk soort animatie jouw voorkeur geniet.

  Wanneer we dit in kaart hebben gebracht, sturen we jou geheel vrijblijvend een op maat gemaakt strategisch voorstel toe, waarin ook de prijs van de animatievideo verder staat gespecificeerd. Daarbij krijg je een helder overzicht van de details van jouw videoproject, waarin ook de toepassingsmogelijkheden visueel in kaart worden gebracht. Op deze manier weet je precies wat je van jouw animatiefilmpje kunt verwachten.

 • 2

  Script & Voice-Over

  Op basis van hetgeen besproken in het strategisch consult, kunnen wij aan de slag met het maken van jouw animatievideo; in samenwerking met jou stellen we een supereffectief script en verhaallijn op. Deze leggen we aan jou voor, waarna jij nog aanpassingen en andere wensen kunt aangeven. Zodra je geheel tevreden bent over het script en de verhaallijn van het filmpje, kan de stemacteur van ons bedrijf gaan inspreken, met de door jou gewenste emotie. Hierdoor weet je zeker dat de voice-over aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit.

 • 3

  Animatie productie

  Zodra de basis is gelegd, kun je jouw animatievideo daadwerkelijk laten maken. Onze regisseurs en animators gaan aan de slag met de scenarioschets van jouw geanimeerde marketingvideo. Zij presenteren de schets via een storyboard. De schets is op basis van een stripverhaal ontworpen, waarbij een overzicht van verhaallijn, animatiestijl en verschillende scenes te zien is. Hierdoor krijg je een goed beeld van het eindresultaat van jouw animatiefilm. Hier is uiteraard ook genoeg ruimte voor aanpassingen. Pas wanneer je geheel tevreden bent over de video, gaan we over naar de productiefase. In de productiefase komen beeld en geluid samen en wordt jouw animatiefilm in HD kwaliteit opgeleverd. Deze is direct klaar voor gebruik op Social Media, website of bij jouw (potentiële) klant.

Onze Tevreden Klanten

rutger SBS6

Rutger van Hesteren

Programma maker - SBS6

Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben
steffie Billink

Steffie de Bont

Marketing manager - Bilink

View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie.
johan Erasmus University Rotterdam

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!

Enkele van onze werkzaamheden

Bekijk ons werk
Bekijk ons werk
Bekijk ons werk
Bekijk ons werk
Bekijk meer van ons werk.