Animatiestudio

View Glue is een animatiestudio waarbij je terecht kan voor verschillende animatiestijlen. Een animatie biedt vele voordelen. Dit komt doordat meer dan 80% van de mensen beelddenkers zijn. Als internetondernemer, maar ook als verkoper van een product zonder online focus, kun je hier veel voordeel mee doen. Dit kan door middel van speciale animatie video’s te gebruiken die geproduceerd zijn door een professionele animatie studio. Meer over View Glue als animatiestudio leest u op deze pagina.

Animatie gemaakt door animatiestudio

Een animatie die gemaakt is door een animatiestudio kan op veel manieren gebruikt worden. Je kan bijvoorbeeld een demo video gebruiken om aan een klant uit te leggen waar jouw product om draait. Of zet een uitleg-animatie op je website waarmee je (potentiële) klanten de voordelen van jouw product of dienst laat zien. Een animatie gemaakt door een animatie studio kan je ook intern in je bedrijf gebruiken. Je kan bijvoorbeeld een trainingsvideo gebruiken om je personeel iets nieuws te leren.

Kenmerken professionele animatiestudio

Een animatie video is dus erg nuttig waarmee je (potentiële) klanten of medewerkers direct mee kan bereiken. Het is alleen wel verstandig om goed na te denken voordat je zomaar in zee gaat met een willekeurige animatiestudio. Je moet de animatie zien als een visitekaartje voor een bedrijf. Een slecht visitekaartje brengt de boodschap niet over, laat een slechte indruk achter of wekt zelfs irritatie op. Met een goede animatie kan je juist het tegenovergestelde bereiken. Let op de volgende kenmerken om te zorgen dat je kiest voor een professionele animatiestudio.

Professionaliteit van de animatiestudio

Dit is het belangrijkste kenmerk. Een professionele animatiestudio heeft verstand van zaken, verschillende referenties en kan voorbeelden van hun werk laten zien. Een professionele studio stelt de juiste vragen aan jou gedurende een inleidend gesprek of consult. Vragen als: ‘Wat zijn je wensen?’, ‘Welke boodschap wil je overbrengen?’, ‘Welk doel heeft je video?’. Dit soort vragen zorgen ervoor dat de animatiestudio een duidelijk voorstel kan doen met daarin alle visuele mogelijkheden. Hierdoor weet je wat je kan verwachten.

Inhouse videoproductie bij de animatiestudio

Wanneer een animatiestudio inhous videoproductie heeft kan je profiteren van verschillende voordelen. Zo heb je een vast contactpersoon en is iedereen (scriptschrijven, stemacteur, audio engineer etc.) vanaf het begin betrokken bij het maken van jouw animatie. Daarbij kunnen aanpassingen snel en makkelijk doorgevoerd worden door de animatie studio. Dit is bij verschillende studio’s die niet alles inhouse doen nog wel eens een probleem. Dit zorgt ervoor dat de productie vertraging oploopt. Als je kiest voor een animatiestudio met inhouse productie dan heb je vaak een beter eindresultaat wat ook nog eens sneller wordt bereikt. Dit bespaart tijd en geld.

Originaliteit en creativiteit van de animatiestudio

Als je als bedrijf een animatie wil laten maken, dan wil je natuurlijk dat deze op een positieve manier opvalt en dat de boodschap blijft hangen. Je wilt een video die uniek is en perfect past bij de uitstraling van je bedrijft. Als je gaat voor een goedkope animatie studio krijg je vaak te maken van video’s gemaakt in een template programma waarin met standaard plaatjes en achtergronden de animatie video is gemaakt. Dit ziet er goedkoop uit en je hebt een stuk minder mogelijkheden. Het beste kan je gaan voor de originaliteit en creativiteit van een animatiestudio die 100% originele, handgetekende animaties maakt. Dit maakt het resultaat veel dynamischer. De handgetekende animaties zorgen ervoor dat er veel meer mogelijkheden zijn voor maatwerk, zodat alles goed aansluit bij je wensen. Het resultaat van de animatie zal beter aansluiten bij het bedrijfsimago en de video zal op een positieve manier opvallen.

Benieuwd geworden wat animatiestudio View Glue voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan snel contact op en bespreek de mogelijkheden.

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

WhatsApp chat