ANIMATIE MAKEN BIJ VIEW GLUE

Animatie maken bij dé animatiestudio van Nederland? Wanneer je een animatie video of animatiefilm laat maken, kan dit jouw conversies met een spectaculaire 62% doen stijgen! De mogelijkheden bij View Glue zijn zeer divers: van animatie films maken tot 3D animaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder en laat jouw bedrijfsfilm maken bij dé animatiestudio!

Wij hebben uitleg animaties gemaakt voor

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Animatiestudio ViewGlue

View Glue is een internationaal opererende animatiestudio, toegewijd aan uitleg animaties maken. Deze krachtige, conversieverhogende animatiefilmpjes grijpen de aandacht van jouw doelgroep en zetten ze aan tot actie, waardoor kijkers in kopers veranderen.

Efficientie van een animatievideo

Bij onze animatiestudio geloven we in efficiëntie . Om deze reden slaan we bij een animatie maken dan ook graag een zwerm vliegen in één klap! Niet letterlijk natuurlijk; wij houden van dieren. De machine die wij creeren (de animatiefilm) gaat te werk als: brandmanager, personeelstrainer, verkoper, woordvoerder en zelfs als back-office. Omdat de animativideo een machine is, werkt hij geheel foutloos. 7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar! Het creatieve team van onze animatiestudio is gespecialiseerd in animatievideo’s maken. Deze marketingvideo’s, de verzamelnaam voor alle animatie filmpjes, dragen actief bij aan de omzet van jouw bedrijf.

Wanneer je denkt aan een animatie laten maken bij onze animatiestudio, kun je denken aan uitleg animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard animaties, infographics en demo video’s, welke zowel online als offline ingezet kunnen worden. Al deze video’s worden geheel volgens de visie van jouw bedrijf gemaakt. Deze animatievideo’s werken als lijm; de kijker wordt aan het scherm vastgeplakt!

Wist je dat: 64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt
Wist je dat: Landingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video
Wist je dat: marketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merk herkenning met 139%

Waarom animatie maken met onze animatiestudio?

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
 • Uniek werk van onze animatiestudio
 • All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • Geen verborgen kosten achteraf
 • Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
 • Alle animatie video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • Oplevering animatiefilmpje bij 100% tevredenheid

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Drie stappenplan

 • 1

  Strategisch Consult Animatiestudio

  Tijdens dit gesprek willen we met onze animatiestudio alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassingsmogelijkheden ervan visueel in kaartbrengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van de animatie maken.

 • 2

  Script & Voice-Over animatie video

  Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou een super effectief script en verhaallijn opstellen voor de animatie video. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Zo ben je verzekerd van een voice-over die aansluit bij je boodschap en je bedrijfsidentiteit.

 • 3

  Videoproductie

  Nu de basis gelegd is, komen onze regisseurs en animators in actie om een scenario schets te creëren voor het maken van het animatie filmpje. Deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal, dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatievideo stijl en de verschillende scenes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe het uiteindelijke animatiefilmpje er uit zal gaan zien. Ook tijdens deze fase is er alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent, gaan we over op de productiefase van de video. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Onze Tevreden Klanten

rutger SBS6

Rutger van Hesteren

Programma maker - SBS6

Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben
steffie Billink

Steffie de Bont

Marketing manager - Bilink

View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie.
johan Erasmus University Rotterdam

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!

Enkele van onze werkzaamheden

Bekijk ons werk
Bekijk ons werk
Bekijk ons werk
Bekijk ons werk
Bekijk meer van ons werk.