ANIMATIE LATEN MAKEN?

number one sticker

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

View Glue Logos
viewglue-logo-background

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Animatie
laten maken

Wil jij ook een animatie laten maken door een professioneel videoproductiebedrijf? View Glue is een ervaren bedrijf als het aankomt op het maken van animaties. Wij maken animaties voor zowel grote als kleine bedrijven, in diverse stijlen. Meer weten over de mogelijkheden en kosten bij View Glue? Neem contact op, of lees hieronder verder over een animatie laten maken!

tv

Wat doet View Glue?

View Glue is gespecialiseerd in het maken van diverse soorten animaties. Marketing video’s, zoals de overkoepelende term van deze korte films ook wel wordt genoemd, zorgen voor meer merkbeleving, een eigen identiteit en uiteindelijk meer conversie. View Glue werkt met verschillende animatiestijlen, zodat wij altijd een video kunnen maken die aansluit op jouw bedrijfsidentiteit. Animaties die jij kunt laten maken bij ons bedrijf, zijn:

  • check Whiteboard Animaties
  • check Cartoon Style Animaties
  • check Motion Graphic Animaties
  • check Silhouette Animaties
  • check User Interface Animaties
  • check 3D Animaties
waarom-werken-met-ons

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Hoe maken wij
jouw animatie?

3 steps

Stap #1

Strategisch consult
Wanneer jouw bedrijf View Glue inschakelt om een animatie te laten maken, beginnen we met een strategisch consult. Wanneer je een idee hebt en dit door middel van een professionele animatieproductie wilt laten uitwerken, hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Wij zullen direct een afspraak met je maken voor een strategisch consult.

In het strategische consult bespreken we de invulling van jouw marketing animatie video. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap. We bespreken wat jij belangrijk vindt in de animatie en welk soort animatie je wilt laten maken (zie opties hierboven).

Op basis van het consult kunnen we jou geheel vrijblijvend een strategisch voorstel toesturen, waarin de kosten en invulling van het animatieproject worden gespecificeerd. Hierdoor weet je precies hoe jouw animatie gemaakt zal worden.

Stap #2

Script & Voice-over
Nadat we de invulling van de video in kaart hebben gebracht, kunnen we aan de slag met de animatie. We stellen een script en verhaallijn op, die we aan jou voorleggen. Wanneer deze geheel naar tevredenheid zijn, kan de stemacteur van ons bedrijf de animatie gaan inspreken, natuurlijk met de emotie die jouw voorkeur geniet, zodat de voice-over geheel naar tevredenheid is.

Stap #3

Animatie productie
Wanneer de eerste stappen hebben voltooid, kunnen we aan de slag met het maken van jouw animatie. Hierbij gaan onze regisseurs en animators aan de slag met een scenarioschets van jouw geanimeerde marketingvideo. De schets wordt aan jou gepresenteerd via een storyboard, waarbij op basis van een stripverhaal een overzicht van de verhaallijn, de animatiestijl én de verschillende scenes zijn te zien!

Je krijgt een goed beeld van hoe jouw animatie eruit komt te zien. Mocht je toch nog aanpassingen door willen laten voeren, dan is dit altijd mogelijk. Pas bij 100% tevredenheid wordt de animatieproductie ingezet.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Direct jouw bedrijfsfilm laten maken

Wil je ook direct jouw geanimeerde bedrijfsfilm laten maken door een professioneel video productiebedrijf? View Glue smeedt jouw filosofie en onze ideeën samen tot een perfect converterende bedrijfsvideo. Meer weten over het laten maken van jouw bedrijfsfilm? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht