Animatie film laten maken

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Bedrijfsfilm
laten maken

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken in een professionele animatie? View Glue produceert een state of the art animatievideo, waarmee je jouw bedrijf echt op de kaart zet!

Een korte bedrijfsvideo is tegenwoordig vele malen aantrekkelijker dan een lap tekst. Door een professionele bedrijfsfilm te laten maken, laat je een onuitwisbare indruk achter bij bezoekers van jouw website of potentiele klanten. Het is hét middel om jezelf op de kaart te zetten en jouw kwaliteiten te tonen aan jouw doelgroep. Meer weten over een bedrijfsvideo laten maken door middel van een originele animatie? Neem contact met ons op, of lees hieronder verder!

vogel
Wij zijn viewglue

Waarom animatie als bedrijfsvideo?

Tegenwoordig stappen steeds mee bedrijven over op het laten maken van een geanimeerde bedrijfsvideo. En laat dit nou net de specialiteit van View Glue zijn!

Wanneer je een geanimeerde bedrijfsfilm laat maken, ben je in staat om complexe zaken als een proces of visie op een visuele, tastbare manier over te brengen. Het is bovendien in te zetten op talloze vlakken. Denk hierbij onder andere aan:

  • check Presentaties
  • check Sales gesprekken
  • check Sociale media
  • check Advertentiecampagnes
  • check Homepagina of landingspagina’s website
dude

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Bedrijfsfilm laten maken
door View Glue

Wanneer je jouw bedrijfsfilm laat maken door View Glue, gaat een professioneel team aan de slag om een hypermoderne animatievideo te produceren, waarin jouw bedrijf met bijbehorende USP’s perfect naar voren komt. We ontwikkelen jouw bedrijfsvideo aan de hand van 3 stappen:

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch consult

In het strategisch consult bespreken we exact hoe jouw bedrijfsfilm wordt vormgegeven. We willen alles te weten komen over jouw doelen, wensen, de richtlijnen en de kernboodschap van jouw bedrijf. Op basis hiervan zenden we je een op maat gemaakt strategisch voorstel toe, geheel vrijblijvend natuurlijk. Hierin staan de details van jouw bedrijfsvideo verwerkt, zoals invulling van het project, de prijzen en de toepassingsmogelijkheden.

Stap #2

Script & Voice-over

Op basis van de informatie die we uit het strategisch consult hebben gehaald, wordt in samenwerking met jou een script en een verhaallijn opgesteld. Wanneer je deze hebt goedgekeurd en deze volledig naar tevredenheid is, kan de gekozen stemacteur het script van de bedrijfsvideo in gaan spreken. Hierdoor heb je een voice-over die geheel aansluit op jouw boodschap en bedrijfsfilosofie.

Stap #3

Animatie productie

Wanneer de basis is gelegd voor het maken van de bedrijfsfilm, kunnen onze regisseurs en animators aan de slag met het creëren van een scenarioschets. Dit wordt aan jou gepresenteerd middels een storyboard. Dit is een schets op basis van een stripverhaal, waarin een visueel overzicht wordt gegeven van verhaallijn, animatiestijl én de diverse scenes. Pas wanneer dit volledig is goedgekeurd, gaan we over op de productie van jouw bedrijfsvideo. In deze fase brengen wij beeld en geluid samen en leveren we jouw bedrijfsfilm in HD kwaliteit op, direct klaar om te gebruiken.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Direct jouw bedrijfsfilm laten maken

Wil je ook direct jouw geanimeerde bedrijfsfilm laten maken door een professioneel video productiebedrijf? View Glue smeedt jouw filosofie en onze ideeën samen tot een perfect converterende bedrijfsvideo. Meer weten over het laten maken van jouw bedrijfsfilm? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

WhatsApp chat