Wij hebben uitleg animaties gemaakt voor

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Animatie laten maken

Wil jij ook een bedrijfsfilm laten maken in een professionele animatie? View Glue produceert een state of the art animatievideo, waarmee je jouw bedrijf echt op de kaart zet!

Een korte bedrijfsvideo is tegenwoordig vele malen aantrekkelijker dan een lap tekst. Door een professionele bedrijfsfilm te laten maken, laat je een onuitwisbare indruk achter bij bezoekers van jouw website of potentiele klanten. Het is hét middel om jezelf op de kaart te zetten en jouw kwaliteiten te tonen aan jouw doelgroep. Meer weten over een bedrijfsvideo laten maken door middel van een originele animatie? Neem contact met ons op, of lees hieronder verder!

Wist je dat: Landingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video
Wist je dat: 64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt
Wist je dat: marketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merk herkenning met 139%

Waarom animatie als bedrijfsvideo?

Tegenwoordig stappen steeds mee bedrijven over op het laten maken van een geanimeerde bedrijfsvideo. En laat dit nou net de specialiteit van View Glue zijn!

Wanneer je een geanimeerde bedrijfsfilm laat maken, ben je in staat om complexe zaken als een proces of visie op een visuele, tastbare manier over te brengen. Het is bovendien in te zetten op talloze vlakken. Denk hierbij onder andere aan:

 • Presentaties
 • Sales gesprekken
 • Sociale media
 • Advertentiecampagnes
 • Homepagina of landingspagina’s website

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Drie stappenplan

Wanneer jij View Glue inschakelt voor het produceren van jouw animatie, laat je een video maken die geheel aansluit op jouw bedrijfsidentiteit. Dit doet ons bedrijf op een relatief goedkope manier, door de kosten laag te houden. Wij bereiken dit door het animatieproces op te delen in 3 onderdelen, te lezen hieronder:
 • 1

  Strategisch Consult

  Wanneer jouw bedrijf View Glue inschakelt om een animatie te laten maken, beginnen we met een strategisch consult. Wanneer je een idee hebt en dit door middel van een professionele animatieproductie wilt laten uitwerken, hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Wij zullen direct een afspraak met je maken voor een strategisch consult.

  In het strategische consult bespreken we de invulling van jouw marketing animatie video. Hierin bespreken we jouw doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap. We bespreken wat jij belangrijk vindt in de animatie en welk soort animatie je wilt laten maken (zie opties hierboven).

  Op basis van het consult kunnen we jou geheel vrijblijvend een strategisch voorstel toesturen, waarin de kosten en invulling van het animatieproject worden gespecificeerd. Hierdoor weet je precies hoe jouw animatie gemaakt zal worden.

 • 2

  Script & Voice-Over

  Nadat we de invulling van de video in kaart hebben gebracht, kunnen we aan de slag met de animatie. We stellen een script en verhaallijn op, die we aan jou voorleggen. Wanneer deze geheel naar tevredenheid zijn, kan de stemacteur van ons bedrijf de animatie gaan inspreken, natuurlijk met de emotie die jouw voorkeur geniet, zodat de voice-over geheel naar tevredenheid is.

 • 3

  Animatie productie

  Wanneer de eerste stappen hebben voltooid, kunnen we aan de slag met het maken van jouw animatie. Hierbij gaan onze regisseurs en animators aan de slag met een scenarioschets van jouw geanimeerde marketingvideo. De schets wordt aan jou gepresenteerd via een storyboard, waarbij op basis van een stripverhaal een overzicht van de verhaallijn, de animatiestijl én de verschillende scenes zijn te zien!

  Je krijgt een goed beeld van hoe jouw animatie eruit komt te zien. Mocht je toch nog aanpassingen door willen laten voeren, dan is dit altijd mogelijk. Pas bij 100% tevredenheid wordt de animatieproductie ingezet.

Onze Tevreden Klanten

rutger SBS6

Rutger van Hesteren

Programma maker - SBS6

Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben
steffie Billink

Steffie de Bont

Marketing manager - Bilink

View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie.
johan Erasmus University Rotterdam

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!

Enkele van onze werkzaamheden

Bekijk ons werk
Bekijk ons werk
Bekijk ons werk
Bekijk ons werk
Bekijk meer van ons werk.

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht