3D Video Animatie’s

3d animatie
Als alleen het beste goed genoeg is voor je, en je budget is wat toereikender. Dan is 3D animatie de stijl voor jouw. Met 3D is alles mogelijk!

3D animatie is een specifieke stijl voor een specifieke doelgroep. Het grote verschil met 3D ten opzichte van 2D (naast het duidelijke kwaliteit en prijs verschil) zit hem voornamelijk in de productie wijze. De technische vaardigheden die benodigd zijn voor 3D animatie zijn compleet anders als die van 2D geanimeerde producties. Ook gaan er veel meer manuren inzitten.

Omdat er twee keer zoveel frames per seconde gebruikt worden zijn de bewegingen altijd vloeiend en enorm gedetailleerd. En omdat de karakters en objecten in een 3D programma gerenderd zijn, kun je ze vanuit verschillende hoeken in beeld brengen. Wat het effect geeft van een live action video productie.

3D animaties zijn erg handig wanneer je bouwtechnische of structurele producten of processen in een 360º perspectief wilt brengen, of wanneer je een premium look aan je video wilt geven.

Het is zelfs mogelijk om 3D elementen te combineren met 2D elementen. Je kunt bijvoorbeeld een 2D cartoonstijl video laten produceren waarbij je wel een auto in 3D wilt laten voorkomen. Of juist een 2D karakter laten rond wandelen in een 3D geanimeerd bos.

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht