WIL JIJ EEN 3D ANIMATIE LATEN MAKEN?

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

3D animatie
laten maken

Wil jij ook een professionele 3D animatie laten maken? View Glue is gespecialiseerd in het produceren van 3D animatiefilms voor bedrijven van verschillende achtergronden. Een dergelijke video zorgt er nog alleen voor dat je de aandacht van bezoekers trekt; het zorgt daadwerkelijk voor meer commitment en meer conversie! Meer weten over het laten maken van een 3D animatie? Neem contact op, of lees hieronder verder!

vogel
Wij zijn viewglue

Mogelijkheden en voordelen van 3D animaties

De mogelijkheden van 3D animaties zijn eindeloos. Vaak worden deze animatiefilmpjes gebruikt voor specifieke projecten, waarbij het nodig is om hoogte, breedte en diepte in een video weer te geven. Denk bij 3D animaties aan bouwtechnische projecten, structurele producten, of processen in een 360º perspectief. Natuurlijk is een 3D animatie ook geschikt voor een premium look and feel aan vrijwel elke video.

De karakters en objecten worden gerenderd (achter elkaar gezet), waardoor het mogelijk is om deze vanuit verschillende hoeken in beeld te brengen. Dit geeft 3D animaties diverse voordelen ten opzichte van 2D animaties.

Verschil tussen 2D en 3D

In een 3D video kun je precies uitbeelden wat je wilt. Een 3D animatie gebruikt bovendien twee keer zoveel frames per seconde als een 2D animatiefilm, waardoor bewegingen vloeiender en gedetailleerder zijn. Het grootste verschil zit echter in de productiewijze: voor het maken van 3D video’s zijn speciale technische vaardigheden nodig, die niet nodig zijn voor 2D animaties. Dit kost meer tijd, waardoor logischerwijs de prijs ook wat hoger uitvalt. Toch zal View Glue er ook voor zorgen dat de opbrengst van jouw productie hoger ligt!

dude

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Hoe maakt View Glue jouw 3D animatie?

Om er voor te zorgen dat jij een perfecte 3D animatievideo laat maken door ons bedrijf, deelt View Glue het productieproces op in 3 stappen.

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch consult

We beginnen het proces van het laten maken van jouw 3D animatie met een strategisch consult. Heb je een idee, dat je verder uit wilt laten werken? Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, waarna we direct een afspraak met je in zullen plannen voor dit strategische animatieconsult.

In het consult wordt de invulling van jouw 3D video besproken. We nemen uitvoerig jouw wensen, doelen, richtlijnen en kernboodschap door, waarbij duidelijk naar voren komt wat jij belangrijk vindt en hoe jouw 3D animatie eruit moet komen te zien. Op basis hiervan wordt jou een strategisch voorstel toegestuurd, waarin ons bedrijf ook prijzen en kosten heeft verwerkt. Daarbij specificeren we de invulling van het 3D animatieproject verder.

Stap #2

Script & Voice-over

Bij goedkeuring van het strategische voorstel kan de 3D animatie gemaakt worden. Allereerst stellen we een script en een verhaallijn op, die aan jou wordt voorgelegd. Als deze is goedgekeurd, kan de stemacteur jouw 3D animatie in gaan spreken, met de emotie die jouw voorkeur geniet. Hierdoor sluit de video geheel aan op jouw bedrijfsidentiteit.

Stap #3

3D animatie productie

Als bovenstaande stappen zijn voltooid, kun je jouw 3D animatiefilmpje direct laten maken. Onze regisseurs en animators zullen een scenarioschets opstellen die aan jou wordt gepresenteerd door middel van een storyboard. Op dit storyboard is een strip uitgewerkt, die een overzicht geeft van verhaallijn, animatiestijl en de verschillende scenes.

Op basis van het storyboard krijg je een goed beeld van hoe de animatie eruit komt te zien. Natuurlijk is het in deze stap nog mogelijk om wijzigingen door te voeren. Pas wanneer je 100% tevreden bent over de opzet, zullen we jouw 3D animatievideo gaan produceren.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Direct jouw 3D animatie laten maken!

Wil je ook jouw 3D animatiefilm laten maken door een professioneel bedrijf, die jouw bedrijfsidentiteit perfect weergeeft? Dan ben je aan het juiste adres bij View Glue. Ons videoproductiebedrijf werkt ieder idee uit in iedere gewenste stijl, tegen relatief lage kosten. Meer weten, of direct jouw 3D animatie laten maken? Neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden!

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

WhatsApp chat