3D animatie maken

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

3D animatie
laten maken

3D animatie laten maken bij dé animatiestudio? Met de 3D animaties van View Glue weet je zeker dat jouw website meer engagement en meer conversie zal krijgen! Benieuwd naar de mogelijkheden van onze geanimeerde marketingvideo’s? Lees hieronder verder!

vogel
Wij zijn viewglue

3D animatie maken

Een 3D animatie maken gaat niet over één nacht ijs. Gelukkig is View Glue gespecialiseerd in het produceren van 3D animatiefilms voor bedrijven met verschillende achtergronden. Een dergelijk filmpje zorgt er namelijk niet alleen voor dat de aandacht van de bezoeker wordt getrokken; het zorgt daadwerkelijk voor meer commitment én meer conversie! Meer weten over een 3D animatie maken? Wij vertellen er meer over!

3D animaties: de voordelen

De mogelijkheden van 3D animaties zijn eindeloos. Vaak worden dergelijke animatiefilmpjes gebruikt voor specifieke projecten, waarbij het nodig is om hoogte, breedte en diepte in een video weer te geven. Denk bij een 3D animatie maken ook aan bouwtechnische projecten, structurele producten, of processen in een 360º perspectief. Daarbij is een 3D animatie natuurlijk ook geschikt voor een premium look and feel voor vrijwel elke soort animatievideo!

De karakters en objecten worden gerenderd (achter elkaar gezet), waardoor het mogelijk is om de video vanuit diverse hoeken in beeld te brengen. Dit zorgt ervoor dat een 3D animatie maken talloze voordelen biedt ten opzichte van 2D animaties!

Verschillen 3D animatie
en 2D animatie

Wanneer je een 3D animatie laat maken, kun je exact uitbeelden wat je voor ogen hebt. Daarbij gebruikt een 3D animatie video ruim twee keer zoveel frames per seconde als een 2D animatiefilm. Hierdoor worden bewegingen vloeiender en gedetailleerder in beeld gebracht. Toch zit het grootste verschil in de productiewijze: 3D video’s maken kan alleen met speciale technische vaardigheden, die niet nodig zijn bij 2D animaties. En laat onze animatiestudio nou net uitblinken in deze animatievaardigheden! View Glue zal zorgen voor een perfecte 3D animatie, die jouw bedrijf meer omzet zal opleveren!

dude

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Hoe maakt View Glue jouw 3D animatie?

Om er voor te zorgen dat jij een perfecte 3D animatievideo laat maken door ons bedrijf, deelt View Glue het productieproces op in 3 stappen.

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch consult

We beginnen het proces van de 3D animatie maken met een strategisch consult. Heb je een idee, dat je verder uit wilt laten werken? Je hoeft alleen maar contact met ons op te nemen, waarna we direct een afspraak met je in zullen plannen voor dit strategische animatieconsult.

In het consult wordt de invulling van jouw 3D video besproken. We nemen uitvoerig jouw wensen, doelen, richtlijnen en kernboodschap door, waarbij duidelijk naar voren komt wat jij belangrijk vindt en hoe jouw 3D animatie eruit moet komen te zien. Op basis hiervan wordt jou een strategisch voorstel toegestuurd, waarin ons bedrijf ook prijzen en kosten heeft verwerkt. Daarbij specificeren we de invulling van het 3D animatieproject verder.

Stap #2

Script & Voice-over

Bij goedkeuring van het strategische voorstel kan de 3D animatie gemaakt worden. Allereerst stellen we een script en een verhaallijn op, die aan jou wordt voorgelegd. Als deze is goedgekeurd, kan de stemacteur jouw 3D animatie in gaan spreken, met de emotie die jouw voorkeur geniet. Hierdoor sluit de video geheel aan op jouw bedrijfsidentiteit.

Stap #3

3D animatie productie

Als bovenstaande stappen zijn voltooid, kun je jouw 3D animatiefilmpje direct laten maken. Onze regisseurs en animators zullen een scenarioschets opstellen die aan jou wordt gepresenteerd door middel van een storyboard. Op dit storyboard is een strip uitgewerkt, die een overzicht geeft van verhaallijn, animatiestijl en de verschillende scenes.

Op basis van het storyboard krijg je een goed beeld van hoe de animatie eruit komt te zien. Natuurlijk is het in deze stap nog mogelijk om wijzigingen door te voeren. Pas wanneer je 100% tevreden bent over de opzet, zullen we jouw 3D animatie video gaan produceren.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Direct jouw 3D animatie laten maken!

Wil je ook jouw 3D animatiefilm laten maken door een professioneel bedrijf, die jouw bedrijfsidentiteit perfect weergeeft? Dan ben je aan het juiste adres bij View Glue. Ons videoproductiebedrijf werkt ieder idee uit in iedere gewenste stijl, tegen relatief lage kosten. Meer weten, of direct jouw 3D animatie laten maken? Neem direct contact op en bespreek de mogelijkheden!

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

WhatsApp chat