3D animatie maken

View Glue kan voor jouw bedrijf een 3D animatie maken. Met behulp van deze 3D animatie krijgt jouw website meer engagement en zal de conversie stijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een 3D animatie laten maken bij View Glue? Lees dan verder op deze pagina en kom achter de mogelijkheden van deze geanimeerde marketingvideo’s.

3D animatie maken: een specialiteit

Een 3D animatie laten maken gaat niet over één nacht ijs. Gelukkig is View Glue gespecialiseerd in het maken van dit soort 3D animatiefilms voor bedrijven met verschillende achtergronden. Een 3D filmpje zorgt er niet alleen maar voor dat de aandacht van de bezoeker van de website wordt getrokken maar het zorgt ook voor meer commitment en meer conversie.

Direct een helder prijsoverzicht ontvangen voor jouw animatie video?

Vul je gegevens in en ontvang onze 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden

Deze tevreden klanten gingen je al voor

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Verschillen 2D en 3D animatie laten maken

Bij een 3D animatie laten maken kan je precies uitbeelden wat je voor ogen hebt. Daarnaast gebruikt een 3D animatie ruim twee keer zoveel frames per seconde dan een 2D animatie. Dit zorgt ervoor dat bewegingen vloeiender en gedetailleerder in beeld worden gebracht. Maar het grootste verschil zit wel in de productie. Een 3D animatie maken kan alleen met speciale technische vaardigheden. Deze zijn niet nodig bij een 2D animatie. View Glue blinkt uit in deze speciale technische animatievaardigheden. Wij maken een perfecte 3D animatie die voor meer omzet zal zorgen.

3D animatie maken, het proces

Bij View Glue hebben we een proces wanneer we een 3D animatie maken. Dit productieproces bestaat uit drie stappen en is met behulp van onze ervaring opgezet om de animatie zo goed mogelijk te maken. Alles over de drie stappen lees je hieronder.

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Waarom Werken
Met Ons

 • check Beste prijs-kwaliteitverhouding animatie maken
 • check Uniek werk van onze animatiestudio
 • check All-in pakketten voor ieder animatiefilmpje
 • check Geen verborgen kosten achteraf
 • check Persoonlijke begeleiding bij jouw animatie film
 • check Alle video’s worden geproduceerd volgens bewezen marketing technieken
 • check Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent
waarom-werken-met-ons

3D animatie maken, het proces

Bij View Glue hebben we een proces wanneer we een 3D animatie maken. Dit productieproces bestaat uit drie stappen en is met behulp van onze ervaring opgezet om de animatie zo goed mogelijk te maken. Alles over de drie stappen lees je hieronder.

Strategisch consult

Het strategisch consult is de eerste stap wanneer we een 3D animatie maken. Bij het strategisch consult wordt de invulling van jouw animatie besproken. We nemen uitvoerig jouw wensen, doelen, richtlijnen en kernboodschap door. Dit zorgt ervoor dat duidelijk naar voren komt wat jij belangrijk vindt en hoe de animatie eruit moet komen te zien. Op basis van dit gesprek maken we een strategisch voorstel waarin ook de kosten staan verwerkt. Het project van de 3D animatie maken wordt er ook verder in gespecificeerd. Als je dit strategisch voorstel goedkeurt is het tijd voor de volgende stap.

Script en voice-over

Voordat we de 3D animatie maken, stellen we een script en verhaallijn op, die we aan jou voorleggen. Wanneer deze is goedgekeurd, gaat de stemacteur de verhaallijn inspreken. De stemacteur zal de door jou gekozen emotie gebruiken waardoor het aansluit op jouw bedrijfsidentiteit. Zodra dit is gebeurt, gaan we door met de volgende stap.

Scenarioschets en 3D animatie maken

Voordat we de 3D animatie maken, maken onze regisseurs en animators een situatieschets die beoordeeld moet worden. De situatieschets wordt gepresenteerd door middel van een storyboard. Op dit storyboard is een stripverhaal uitgewerkt welke een overzicht geeft van de verhaallijn, animatiestijl en de verschillende scenes. Het storyboard geeft een goed beeld van hoe de uiteindelijke animatie eruit komt te zien. Het is ten allen tijde mogelijk om wijzingen door te voeren. Als je 100% tevreden bent met de scenarioschets zullen onze specialisten de 3D animatie maken.

Benieuwd geworden wat voor 3D animatie View Glue voor jouw bedrijf kan maken? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden tot het laten maken van een 3D animatie!

Ja, ik wil direct de 2019 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Onze Tevreden Klanten

Rutger van Hesteren

Programma Maker - SBS6

"Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben"

Steffie de Bont

Marketing Manaer - Bilink

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

Johan Ong

Erasmus University Rotterdam

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

Wist je dat?

Dit Zijn De Feiten

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merk herkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht