Whiteboard animatie laten maken?

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Iets voor jouw bedrijf?

De whiteboard animatie video stijl is een echte klassieker. Het is misschien wel de bekendste en meest gebruikte animatievorm van de afgelopen jaren. Ben je ook benieuwd hoe doeltreffend een whiteboard animatie video kan zijn voor jouw bedrijf? Dan kun je door ons een whiteboard animatie laten maken.

Whiteboard animatie laten maken: de voordelen van een whiteboard videostijl

In een whiteboard animatie video zie je een wit vlak (het whiteboard) waarop een echte tekenaar een tekening maakt. Deze tekening vertelt een verhaal. De hand van de tekenaar wordt gefilmd tijdens het tekenen en dit zie je op de whiteboard animatie video.

Whiteboard animatie video’s zijn erg dynamisch, de hand van de tekenaar beweegt namelijk in allerlei richtingen. Hierdoor komt het verhaal dat je wilt vertellen letterlijk onder je ogen tot leven. Als je een whiteboard animatie gaat laten maken dan zul je merken dat de animatie weinig details heeft. Je ziet eigenlijk alleen het whiteboard, de hand en het verhaal. Hierdoor wordt de aandacht van je kijker direct gevestigd op de inhoud van je verhaal.

Door de heldere stijl zijn whiteboard animatie video’s uitermate geschikt om grote hoeveelheden ingewikkelde informatie over te brengen terwijl de aandacht van de kijker vastgehouden wordt. Je kunt een whiteboard animatie laten maken om een moeilijk te begrijpen organisatieverandering helder weer te geven of om uitleg te geven over een product wat nog ontwikkeld wordt.

Whiteboard Animatie Maken

Whiteboard animatie maken op klassieke wijze

De allereerste whiteboard animatie video’s werden gemaakt op een traditionele wijze. Hierbij werd de hand van de tekenaar met een videocamera gefilmd terwijl hij in real time zijn animaties op een whiteboard tekende. Deze animaties werden vervolgens tot leven gebracht.

De moderne manier om een whiteboard animatie te laten maken

Vandaag de dag worden de whiteboard animatievideo’s volledig digitaal geproduceerd. De moderne whiteboard animatie video’s hebben gelukkig wel hun authentieke uitstraling behouden. De digitalisering van de whiteboard videostijl heeft als groot voordeel dat je meer mogelijkheden hebt.

Denk aan spannende designs op de achtergrond die je video interessanter maken om naar te kijken. Of laat de (voor deze videostijl zo kenmerkende) hand van de tekenaar weg zodat je boodschap duidelijker naar voren komt. Voeg kleuren toe die de aandacht trekken, zodat je video goed opvalt op de landingspagina. Benadruk je boodschap extra met 2D karakter animaties en special effects.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, of wil je meteen een whiteboard animatie laten maken? Neem dan contact met ons op!

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Wij zijn
View Glue

View Glue is een internationaal opererend bedrijf dat toegewijd is aan het creëren van krachtige, conversie verhogende uitleg-animaties die de aandacht van jouw doelgroep grijpt en tot actie aanzet, waardoor kijkers in kopers veranderen.

Wij zijn viewglue
vogel

Wij geloven in efficiëntie en slaan daarom graag een zwerm vliegen in 1 klap. (Niet letterlijk natuurlijk. Wij houden namelijk van dieren). Daarom besparen wij onze gewaardeerde klanten een hoop tijd en kosten en creëren we een machine die voor ze te werk gaat als: brandmanager, personeelstrainer, verkoper, woordvoerder en zelfs als een back-office, allemaal in één.

En omdat het een machine is werkt hij foutloos. 7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Ons creatieve team is gespecialiseerd in het bouwen van deze machines en noemt ze simpelweg "Marketing Video’s", wat in principe de verzamelnaam is voor alle varianten van geanimeerde reclame video’s. Denk hierbij aanuitleg-animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard video’s en demo video’s, die ingezet kunnen worden voor zowel on; als off-line gebruik. Al deze video’s worden op maat gemaakt om aan de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf en visie te voldoen. Onze video’s werken als lijm, en plakken de kijker aan het scherm vast.

Waarom Werken
Met Ons

dude
 • check Beste Prijs Kwaliteit Verhouding
 • check Altijd Uniek Werk
 • check All-in Pakketten Voor Ieder Budget
 • check Geen Verborgen Kosten achteraf
 • check Persoonlijke Project Begeleiding Die Meedenkt Met Jouw Project
 • check Alle Video's Worden Geproduceerd Volgens Bewezen Marketing Technieken
 • check Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Bekijk Ons Werk

Alle uitleg animatie video’s die wij produceren zijn volledig handgetekend en uniek.

Wat Onze Video’s
Voor Jou Kunnen Betekenen

Het belangrijkste wat al onze video’s gemeen hebben is het overbrengen van je bericht. Samen met jouw kunnen we bepalen wat dat bericht is, welke doelgroep je wilt aanspreken en natuurlijk, welke actie je van de kijker verlangt nadat ze je video bekeken hebben en door middel van onze simpele werkwijze kun je vandaag nog starten aan de productie van jouw video!

Drie
Stappenplan

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch Consult

Tijdens dit gesprek willen we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassings mogelijkheden ervan visueel in kaartbrengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou een super effectief script en verhaallijn opstellen. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Zo ben je verzekerd van een voice-over die aansluit bij je boodschap en je bedrijfs identiteit.

Stap #3

Videoproductie

Nu de basis gelegd is komen onze regisseurs en animators in actie om een scenario schets te creëren, deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatiestijl en de verschillende scenes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de uiteindelijke video er uit zal gaan zien. Ook tijdens deze fase is er alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent gaan we over op de productiefase. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Kies Je Eigen Animatiestijl

In de loop der jaren zijn er vele animatiestijlen ontwikkeld die inmiddels een begrip vormen in de wereld van animatie video’s en jaarlijks komen er vele nieuwe bij. Dus hoe weet je nu welke stijl het best bij jouw project past? Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we hieronder een gedetailleerde beschrijving van de meest voorkomende varianten voor je gemaakt.

Staat jouw voorkeur hier niet tussen, of heb je compleet wat anders in gedachte? Geen zorgen, omdat al onze video's op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden van de teken stijl eindeloos. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken!

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

3D Animatie

3D Animatie

3D Animatie

Onze Tevreden Klanten

Wist je dat?

Dit Zijn De Feiten

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merk herkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!