Explanimation laten maken?

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Wat levert het op?

Explanimation is de veelgebruikte Engelse benaming voor een uitleg animatie video. Zo'n video kan heel handig zijn voor jouw bedrijf omdat je er kort en krachtig iets mee kunt uitleggen. Leg bijvoorbeeld uit hoe jouw product werkt, of beschrijf hoe je dienstenpakket een meerwaarde oplevert voor je klant.

Met een video maak je ingewikkelde onderwerpen eenvoudig en inzichtelijk. Een paar beelden zeggen toch vaak meer dan woorden. Hierdoor kopen potentiële klanten sneller je product of raken ze makkelijker geïnteresseerd in jouw dienstenpakket. Zorg dus dat je een explanimation op je laptop hebt staan als je naar (potentiële) klanten gaat en/of zet een explanimation op je bedrijfswebsite.

Explanimation laten maken voor jouw product of dienst

Als je een explanimation wilt laten maken dan kun je hiervoor bij ons terecht. Bij het maken van een video worden verschillende stappen doorlopen, zoals:

 • het intakegesprek,
 • maken van script en voice-over,
 • video productie.

Bedenk vooraf zelf heel goed wat je wilt uitleggen aan jouw product of dienst. Jij kent je product immers het beste en je weet ook het beste welke eigenschappen goed scoren bij een (potentiële) klant.

Een goede uitleg animatie video beantwoordt veel vragen

Kijk ook eens naar de vragen die klanten aan je stellen. Als je bijvoorbeeld meubels met zelfmontage verkoopt, dan krijg je misschien vaak dezelfde vragen over de montage. Misschien verkoop je een heel innovatief product waar mensen nog aan moeten wennen. In beide gevallen kan het heel handig zijn om een uitleg animatie video te maken die antwoord geeft op de veel voorkomende vragen.

Houd het kort & krachtig

Bij een explanimation is het belangrijk dat de video kort duurt, ongeveer 1-2 minuten. Zo houd je de aandacht van je website bezoekers of potentiële klanten het beste vast. Als een video te lang duurt, dan verslapt bij de kijker meestal snel de aandacht waardoor je boodschap niet goed over komt. Dit is zonde van je tijd en geld.

Maak goed gebruik van je uitleg animatie video!

Tenslotte kun je je explanimation op meerdere plaatsen gebruiken. Zet de video op je website, publiceer deze op Youtube als onderdeel van je online marketingstrategie en geef hem mee aan de buitendienstmedewerkers die op bezoek gaan bij potentiële klanten. Zo haal je het meeste uit je video.

Ben je ook geïnteresseerd in een professionele explanimation, heb je behoefte aan voorbeelden of wil je meer informatie? Neem dan snel contact met ons op.

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Wij zijn
View Glue

View Glue is een internationaal opererend bedrijf dat toegewijd is aan het creëren van krachtige, conversie verhogende uitleg-animaties die de aandacht van jouw doelgroep grijpt en tot actie aanzet, waardoor kijkers in kopers veranderen.

Wij zijn viewglue
vogel

Wij geloven in efficiëntie en slaan daarom graag een zwerm vliegen in 1 klap. (Niet letterlijk natuurlijk. Wij houden namelijk van dieren). Daarom besparen wij onze gewaardeerde klanten een hoop tijd en kosten en creëren we een machine die voor ze te werk gaat als: brandmanager, personeelstrainer, verkoper, woordvoerder en zelfs als een back-office, allemaal in één.

En omdat het een machine is werkt hij foutloos. 7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Ons creatieve team is gespecialiseerd in het bouwen van deze machines en noemt ze simpelweg "Marketing Video’s", wat in principe de verzamelnaam is voor alle varianten van geanimeerde reclame video’s. Denk hierbij aanuitleg-animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard video’s en demo video’s, die ingezet kunnen worden voor zowel on; als off-line gebruik. Al deze video’s worden op maat gemaakt om aan de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf en visie te voldoen. Onze video’s werken als lijm, en plakken de kijker aan het scherm vast.

Waarom Werken
Met Ons

dude
 • check Beste Prijs Kwaliteit Verhouding
 • check Altijd Uniek Werk
 • check All-in Pakketten Voor Ieder Budget
 • check Geen Verborgen Kosten achteraf
 • check Persoonlijke Project Begeleiding Die Meedenkt Met Jouw Project
 • check Alle Video's Worden Geproduceerd Volgens Bewezen Marketing Technieken
 • check Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Wat Onze Video’s
Voor Jou Kunnen Betekenen

Het belangrijkste wat al onze video’s gemeen hebben is het overbrengen van je bericht. Samen met jouw kunnen we bepalen wat dat bericht is, welke doelgroep je wilt aanspreken en natuurlijk, welke actie je van de kijker verlangt nadat ze je video bekeken hebben en door middel van onze simpele werkwijze kun je vandaag nog starten aan de productie van jouw video!

Drie
Stappenplan

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch Consult

Tijdens dit gesprek willen we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassings mogelijkheden ervan visueel in kaartbrengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou een super effectief script en verhaallijn opstellen. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Zo ben je verzekerd van een voice-over die aansluit bij je boodschap en je bedrijfs identiteit.

Stap #3

Videoproductie

Nu de basis gelegd is komen onze regisseurs en animators in actie om een scenario schets te creëren, deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatiestijl en de verschillende scenes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de uiteindelijke video er uit zal gaan zien. Ook tijdens deze fase is er alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent gaan we over op de productiefase. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Kies Je Eigen Animatiestijl

In de loop der jaren zijn er vele animatiestijlen ontwikkeld die inmiddels een begrip vormen in de wereld van animatie video’s en jaarlijks komen er vele nieuwe bij. Dus hoe weet je nu welke stijl het best bij jouw project past? Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we hieronder een gedetailleerde beschrijving van de meest voorkomende varianten voor je gemaakt.

Staat jouw voorkeur hier niet tussen, of heb je compleet wat anders in gedachte? Geen zorgen, omdat al onze video's op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden van de teken stijl eindeloos. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken!

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

3D Animatie

3D Animatie

3D Animatie

Onze Tevreden Klanten

Wist je dat?

Dit Zijn De Feiten

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merk herkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!