ANIMATIEFILMPJE MAKEN?

Onze Animatiefilmpjes verhogen jouw Conversie met 62%

Ontvang nu vrijblijvend INFO & PRIJZEN

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Wij maken krachtige, conversie verhogende Animatiefilmpjes deze grijpen de aandacht van jouw doelgroep en zet deze aan tot actie, waardoor Kijkers in Klanten veranderen!

Animatiefilmpjes Maken wij volledig op maat verhogen je conversie met 62%

Onze Animatiefilmpjes zijn handgetekend, bekijk hieronder enkele Animatiefilmpjes van Vew Glue

Animatiefilmpje voor Guido Weijers
Animatiefilmpje Maken - Billink
Animatiefilmpje Maken - Mempay
Animatiefilmpje Maken - KCM
Animatiefilmpje Maken - Poco
Animatiefilmpje Maken
Animatiefilmpje Maken
Animatiefilmpje Maken
Animatiefilmpje maken
Animatiefilmpje Maken
Animatiefilmpje Maken
Animatiefilmpje Maken
Animatiefilmpje Maken
Animatiefilmpje Maken
Animatiefilmpje Maken

Wij maken voor jouw bedrijf een machine die werkt als o.a.: - Brandmanager - Personeelstrainer - Verkoper - Woordvoerder en zelf als - Back-office.. allemaal in één. Deze machine werkt 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar foutloos

Ons creatieve team is gespecialiseerd in het bouwen van deze machines wat simpelweg "Marketing Animatiefilmpjes" zijn. 

Al onze Animatefilmpjes Maken wij 100% op maat gemaakt om aan de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf en visie te voldoen.

Onze Animatiefilmpjes werken als lijm, en plakken de kijker aan het scherm vast.

Showcase Animatiefilmpje Maken voor Guido Weijers / SBS6

Animatiefilmpje Maken Guido Weijers

Ons creatieve team is gewend om producties te maken voor zeer uiteenlopende klanten. Producties die veelal het doel hebben een Animatefilmpje Maken die in slechts 60 tot 90 seconden een een krachtige boodschap op een pakkende manier kan overbrengn die blijft hangen bij de kijker.  

Onze handgetekende Animatiefilmpjes worden voornamelijk online ingezet om website bezoekers te overtuigen en aan te zetten tot actie, waardoor de conversies aanzienlijk toenemen. Wij zijn daarom ook erg trots dat we dankzij onze unieke samenwerking met SBS6 nu ook animatiefilmpjes maken voor de televisie, wat maar weer aangeeft dat ook hier het gebruik van animatiefilmpjes steeds meer een trend begint te worden.  

Een Animatiefilmpje maken kost gemiddeld 2 tot 4 weken. Alle beelden, geluiden en het script worden op maat gemaakt en dit maakt het een arbeidsintensief proces. De uitdaging voor deze televisie productie zat hem er dus voornamelijk in dat we slechts 3 dagen de tijd hadden om de video op te leveren. Spoedopdrachten en korte deadlines waren we wel gewend, maar 3 dagen is extreem snel! Maar voor ons is geen uitdaging te groot en met “Weinig slaap en heel veel koffie” hebben we het gered!  

Tijdens de productie hebben we wel de grootste lol gehad, want een animatiefilmpje maken voor de late night show “Naar bed met Irene” op SBS6 en bedoeld voor niemand minder dan de Brabantse cabaretier Guido Weijers, bekend van zijn spetterende optredens en scherpe oudejaarsconferences was grappig.  

De show stond in het teken van Guido's leven. Alle hoogtepunten werden op unieke wijze in beeld gebracht en samengevat met een unieke op maat gemaakt Animatiefilmpje geheel in View Glue stijl.  

Steeds vaker krijgen wij aanvragen om iemands levensverhaal in 90 seconden te vertellen. Wij noemen deze vorm “Life Cycle” Animatiefilmpjes Maken". Je kunt hierbij denken aan bruiloften, verjaardagen of een collega die het bedrijf gaat verlaten. Het is niet enkel een hoogtepunt, maar ook een leuk cadeau en aandenken.  

Bekijk hieronder Guido Weijers z'n Animatiefilmpje!

Onze tevreden klanten

Animatiefilmpje Maken SBS6

" Guido Weijers was erg trots op de Animatiefilm over zijn leven die View Glue voor ons programma heeft gemaakt. Doeltreffende Animatiefilms die zelfs op Televisie een verbluffend effect hebben" 

-Rutger van Hesteren, Programma Maker - SBS6

Animatiefilmpje Maken SBS6
Animatiefilmpje Maken

"View Glue heeft onze wensen direct vertaald naar een een pakkende verhaallijn. Het eindresultaat overtrof onze verwachtingen en is inmiddels een belanrijk instrument in onze online strategie."

-Steffie de Bont, Marketing Manaer - Bilink

Animatiefilmpje Maken
Animatiefilmpje Maken

"Het effect van onze View Glue Animatiefilm was verbluffend en erg effectief. Ook de samenwerking met View Glue was een leuk creatief proces!"

-Johan Ong, Erasmus University Rotterdam

Animatiefilmpje Maken

Wil jij ook een Animatiefilmpje Maken? Ontvang nu vrijblijvend informatie

Vul hier je gegevens in en ontvang onze INFO & PRIJZEN

Naam

E-mail

Telefoonnummer