Animatie video laten maken?

De nummer 1 uitleg en animatie video specialist!

Ontvang direct onze 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Wat kan het doen voor jouw bedrijf?

Heb jij al eens een animatie video laten maken voor je bedrijf? Video en Youtube worden steeds belangrijker als marketing middel om je bedrijf onder de aandacht te brengen van potentiële (en bestaande) klanten. Uit onderzoeken blijkt steeds weer dat visuele content, zoals video's, meer aanspreekt dan bijvoorbeeld whitepapers, blogs en E-books.

Met een animatie video speel je handig in op deze trend en zet je je bedrijf of merk goed in de schijnwerpers. Het bereik van video kan enorm zijn. Zo kun je door publicatie van je video via een goed doordachte Youtube marketing campagne enorm veel kijkers bereiken. Hetzelfde geldt voor social media, ook daar doen video's het stukken beter dan geschreven content. Veel mensen zijn nou eenmaal visueel ingesteld.

Een animatie video laten maken zorgt voor een betere conversie van je website

Als je een bedrijfswebsite hebt, dan is een hoge conversie belangrijk. Je wilt immers zoveel mogelijk potentiële klanten naar je site toe halen en zorgen dat ze je product bestellen of contact met je opnemen over je diensten. Een animatievideo kan zeker helpen om je conversie te verhogen.

Bezoekers die zich afvragen of jouw product of dienst wel geschikt is voor ze, krijgen antwoord op hun vraag als je een goede animatie video hebt laten maken. De video kan bovendien het verhaal van je bedrijf vertellen zodat voor potentiële klanten meteen duidelijk wordt met wie ze te maken hebben.

Een professionele animatievideo is kort, specifiek, leuk en duidelijk met een call-to action waarmee je potentiële klanten informatie kunnen aanvragen. Geef je bezoekers bovendien de mogelijkheid om de video te delen en je zult een toename zien in het aantal conversies.

Bezoekers blijven langer op je site als je een animatievideo laat maken

Bezoekers die je website even bezoeken en dan weer verlaten, vinden meestal niet wat ze zoeken. Als je je bezoekers een kort en interessant filmpje aanbiedt, dan zullen ze langer op je site blijven om de film te bekijken. Hierdoor verlaag je de kans dat ze snel je site verlaten. Bovendien verhoog je zo de kans dat ze een aankoop doen of informatie aanvragen, waardoor je conversie omhoog gaat.

Als bezoekers langer op je website blijven, dan heeft dat nog extra voordelen:

 • het geeft aan hoe goed je website werkt,
 • je kunt hiermee bepalen of een marketinginspanning effect heeft,
 • je positie in de zoekresultaten op Google verbetert.

Door een professionele animatie video te laten maken profiteert je bedrijf dus van al deze positieve effecten!

Verlaag je Google Adwords kosten

Wil je de kosten van je Google Adwords campagne verlagen of zit je met een beperkt online marketing budget, dan kan een animatievideo die je conversie verhoogt goed van pas komen. Een hogere conversieratio zorgt namelijk voor een lagere CPR (cost per revenue) wat uiteindelijk leidt tot lagere advertentiekosten bij dezelfde omzet.

Het mag duidelijk zijn wat een animatie video laten maken kan doen voor je bedrijf! Neem voor een vrijblijvend professioneel advies over animatievideo's contact op met ons.

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Wij zijn
View Glue

View Glue is een internationaal opererend bedrijf dat toegewijd is aan het creëren van krachtige, conversie verhogende uitleg-animaties die de aandacht van jouw doelgroep grijpt en tot actie aanzet, waardoor kijkers in kopers veranderen.

Wij zijn viewglue
vogel

Wij geloven in efficiëntie en slaan daarom graag een zwerm vliegen in 1 klap. (Niet letterlijk natuurlijk. Wij houden namelijk van dieren). Daarom besparen wij onze gewaardeerde klanten een hoop tijd en kosten en creëren we een machine die voor ze te werk gaat als: brandmanager, personeelstrainer, verkoper, woordvoerder en zelfs als een back-office, allemaal in één.

En omdat het een machine is werkt hij foutloos. 7 dagen in de week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Ons creatieve team is gespecialiseerd in het bouwen van deze machines en noemt ze simpelweg "Marketing Video’s", wat in principe de verzamelnaam is voor alle varianten van geanimeerde reclame video’s. Denk hierbij aanuitleg-animaties, verkoop video’s, training video’s, whiteboard video’s en demo video’s, die ingezet kunnen worden voor zowel on; als off-line gebruik. Al deze video’s worden op maat gemaakt om aan de wensen en doelstellingen van jouw bedrijf en visie te voldoen. Onze video’s werken als lijm, en plakken de kijker aan het scherm vast.

Waarom Werken
Met Ons

dude
 • check Beste Prijs Kwaliteit Verhouding
 • check Altijd Uniek Werk
 • check All-in Pakketten Voor Ieder Budget
 • check Geen Verborgen Kosten achteraf
 • check Persoonlijke Project Begeleiding Die Meedenkt Met Jouw Project
 • check Alle Video's Worden Geproduceerd Volgens Bewezen Marketing Technieken
 • check Het Project Wordt Pas Geleverd Wanneer Jij helemaal tevreden Bent

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Wat Onze Video’s
Voor Jou Kunnen Betekenen

Het belangrijkste wat al onze video’s gemeen hebben is het overbrengen van je bericht. Samen met jouw kunnen we bepalen wat dat bericht is, welke doelgroep je wilt aanspreken en natuurlijk, welke actie je van de kijker verlangt nadat ze je video bekeken hebben en door middel van onze simpele werkwijze kun je vandaag nog starten aan de productie van jouw video!

Drie
Stappenplan

Het drie stappenplan

Stap #1

Strategisch Consult

Tijdens dit gesprek willen we alles over de doelen, wensen, richtlijnen en de kern van jouw boodschap te weten komen. Vervolgens zullen wij een geheel vrijblijvend op maat gemaakt strategisch voorstel toezenden. Dit is een helder overzicht die de details van jouw project en de toepassings mogelijkheden ervan visueel in kaartbrengt. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Stap #2

Script & Voice-Over

Op basis van de informatie uit het strategisch consult zullen wij in samenwerking met jou een super effectief script en verhaallijn opstellen. Wanneer je hier geheel tevreden over bent, zal de gekozen stem acteur dit script, met de door jouw gewenste emotie inspreken. Zo ben je verzekerd van een voice-over die aansluit bij je boodschap en je bedrijfs identiteit.

Stap #3

Videoproductie

Nu de basis gelegd is komen onze regisseurs en animators in actie om een scenario schets te creëren, deze zullen ze vervolgens door middel van een storyboard presenteren. Het storyboard is een schets op basis van een stripverhaal dat een visueel overzicht van de verhaallijn, animatiestijl en de verschillende scenes geeft. Zo krijg je een helder beeld van hoe de uiteindelijke video er uit zal gaan zien. Ook tijdens deze fase is er alle ruimte voor aanpassingen. Alleen wanneer je compleet tevreden bent gaan we over op de productiefase. In deze fase komen beeld en geluid samen en wordt jouw eigen animatie video in HD kwaliteit opgeleverd, hij is dan direct klaar voor gebruik.

Ja, ik wil direct de 2018 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Stuur mij de brochure

Kies Je Eigen Animatiestijl

In de loop der jaren zijn er vele animatiestijlen ontwikkeld die inmiddels een begrip vormen in de wereld van animatie video’s en jaarlijks komen er vele nieuwe bij. Dus hoe weet je nu welke stijl het best bij jouw project past? Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we hieronder een gedetailleerde beschrijving van de meest voorkomende varianten voor je gemaakt.

Staat jouw voorkeur hier niet tussen, of heb je compleet wat anders in gedachte? Geen zorgen, omdat al onze video's op maat gemaakt worden, zijn de mogelijkheden van de teken stijl eindeloos. Als jij het kan bedenken, kunnen wij het maken!

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Whiteboard Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Cartoon Style Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Motion Graphic Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

Silhouette Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

User Interface Animatie

3D Animatie

3D Animatie

3D Animatie

Onze Tevreden Klanten

Wist je dat?

Dit Zijn De Feiten

 • checkmarketing video’s het koop gedrag met 97% verhogen en merk herkenning met 139% (Unruly)
 • checkeen marketing video 2 tot 3 keer meer maandelijkse bezoekers naar je website trekt (MarketingSherpa)
 • checkeen video behoort tot de content media die het hoogste rendement op basis van investering leveren (eMarketer)
 • check64% tot 85% van alle website Bezoekers eerder iets online kopen wanneer er video wordt gebruikt (Invodo)
 • checkLandingspagina’s met een video 80% meer Conversie hebben dan dezelfde pagina’s zonder video (Orion21)

Contact
Opnemen

Wil je liever eerst iemand spreken, of heb je een vraag? Aarzel dan niet, en neem direct contact met ons op.

We horen je graag!

Vul je gegevens in en ontvang
direct ons prijsoverzicht

Meer weten over de prijzen en mogelijkheden?

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!